Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ο Μαρκογιαννάκης απομακρύνει 4 από την αντιτρομοκρατική

Αναδημοσίευση από το Nonews-News
http://nonews-news.blogspot.com/2009/03/blog-post_9013.html
Ο Μαρκογιαννάκης παίζοντας θέατρο απομακρύνει 4 απ΄την αντιτρομοκρατική, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το ποιός έδωσε την λίστα αυτή της ντροπής στο δημοσιογράφο Κώστα Χατζίδη του ΒΗΜΑΤΟΣ όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατόπιν εντολής του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Βασιλείου Τσιατούρα στη διάθεση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα που διενεργείται από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, οι τέσσερις (4) Προϊστάμενοι – Τμηματάρχες των Τμημάτων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, από τις Υπηρεσίες των οποίων διαφαίνεται ότι έγινε η γνωστοποίηση του απορρήτου εγγράφου, όπου είχαν περιγραφεί γενικά προληπτικά, αστυνομικά μέτρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας