Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Αναφορά στη Βουλή από το Γ. Παπακωνσταντίνου για το Τριγωνικό

Αναφορά στη Βουλή υπέβαλε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Παπακωνσταντίνου προς Υπουργό Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Γιώργο Σουφλιά με θέμα «Διαμαρτυρία κατοίκων Τριγωνικού Σερβίων Κοζάνης». Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:
Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιώ την επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Τριγωνικού, του Δήμου Σερβίων, του Νομού Κοζάνης με την οποία ζητούν:
1) την κατάργηση της απόφασης Οριστικής Παραχώρησης 63 ν. Κοζάνης,
2) την απόρριψη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) από ιδιωτική εταιρεία στη θέση Προσύλιο του Δήμου Σερβίων
3) την απόρριψη μεταφοράς εγκατάστασης επεξεργασίας λιγνίτη
και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
Ο Βουλευτής Γιώργος Παπακωνσταντίνου
(ακολουθούν η επιστολή των κατοίκων και η απάντηση του Υπουργείου, τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάνει ερώτηση για το Τριγωνικό αυτός ο κύριος, αφού στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Tώρα είναι βουλευτής του Νομού Κοζάνης και βγήκε και με ψηφους του Τριγωνικού.Απο πότε ο καθένας μπορεί να το παίζει μάγος και να ξέρει που θα κατέβει υποψήφιος o Γιωργος Παπακωνσταντίνου;

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Παπακωνσταντίνου αγαπητέ θα κατέβει στην Αθήνα στις επόμενες εκλογές.Η Αθήνα είναι η πόλη που γεννήθηκε,πήγε στο αμερικάνικο κολλέγιο κλπ ,εκει μένει και τώρα .Εκεί έχει το σπίτι του.
Η καταγωγή του είναι απ΄την Κοζάνη και καθότι ανηψιός του μεγάλου πολιτικού Μιχάλη Παπακωνσταντίνου,ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία απο το Ν.Κοζάνης.Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.

Ανώνυμος είπε...

Τη ιστορία του καθενός την ξέρουμε αν βέβαια έχει όνομα.Το μέλλον όμως δεν μπορούμε να το προβλέψουμε νομίζω.Aν ξέραμε πότε θα πεθάνουμε δεν θα άξιζε να ζουμε.Αλλά όπως λένε και στο χωριό μας η νύφη είναι κοντή να και ο μέτρος.
Μπορεί να γίνει και αυτό που λες αγαπητέ αλλα τώρα ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι βουλευτής Κοζάνης και εχει υποχρέωση να υπερασπίζει τα συμφέροντα των ψηφοφόρων του.Το πολιτικό μέλλον του το ξέρει μόνο ο ίδιος και δεν μας πέφτει λόγος νομίζω.Ενα είναι το μόνο σίγουρο.Οτι ο τόπος θα χάσει αν ο κ. Παπακωνσταντινου πάρει την κατηφόρα για την Αθήνα.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα φίλε Χ.Ε. Η παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στον νομό μας αλλά και για τα προβλήματα της περιοχής μας είναι σημαντική.
Πρόκειται για πολύ αξιόλογο πολιτικό. Αν τελικά κατέβη ως υποψήφιος στην Αθήνα οι πρώτοι που θα χάσουμε είμαστε εμείς σαν Νομός.
Κ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς αναντικατάστατος.Αυτός ανήκει στους κληρονομικώ δικαώματι πολιτικούς.Φανταστείτε να είχαμε για μερικές τετρατίες δήμαρχους, τον γυιό του Χατζηδημητράκου,μετα του Τσιγκόϊδα,μετά τον γυιό του Κοκολιού κλπ επειδή οι πατεράδες τους ήταν κάποτε δήμαρχοι.Τι πρόοδος για τον τόπο και τη δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς αναντικατάστατος αλλά δεν βγάζεις το καλό το 10 από η ομάδα σου όταν μάλιστα είναι και έτοιμο να σκοράρει.Τόσο για το Πασοκ όσο και για το νομό μας ο κ Παπακωνσταντίνου τώρα είναι στα πολύ πάνω του.Bέβαια έβγαλε τα κάστανα απο την φωτιά ή αν θελεις έπαιξε με τη φωτιά και κέρδισε.Γιατί ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.Οταν λοιπόν θα έρθει η ώρα και ο κ Παπακωνσταντίνου αλλά και ο νομός θα είναι κερδισμένοι.Τώρα όσον αφορά τα παιδιά και των τριών Δημάρχων που αναφέρεις έχουν και αυτά κάθε δικαίωμα όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου να γίνουν Δήμαρχοι Βουλευτές ή Υπουργοί αρκεί να δουλέψουν και να θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Χ.Ε.γιατί έχεισ ξεκάθαρες ιδέες και απόψεις! Συμφωνώ ότι ο Παπακωνστατίνου, όπως και η Διαμαντοπούλου νωρίτερα είναι νέοι πολιτικοί από τα Σέρβια και την Κοζάνη που μας κάνους περήφανουσ όλους. Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους. Είναι εργατικοί και ότι καταφέρανε το καταφέρανε από μόνοι τους, φαίνονται οι εργατικοί άνθρωποι...και ο Παπακωνσταντίνου, παρά τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχει, τα Σέρβια και γενικότερα ο Νομός Κοζάνης είναι στις προτεραιότητές του. Αυτό και μόνο αυτό έχει σημασία!!!!!!!!

Το Προφίλ μας