Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

"Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"

Γράφει ο Γιώργος Κυργιώργης

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 20 μήνες από την ανάληψη καθηκόντων από την νέα δημοτική αρχή, με δήμαρχο τον Θανάση Κοσματόπουλο.
Υπήρξα υποστηρικτής του συνδυασμού του Δημάρχου.
Θέλω λοιπόν σήμερα να συγχαρώ τον Δήμαρχο για το έργο του που είναι σύμφωνο με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις .
Κατάφερε μέσα σε 20 μήνες να καταστήσει τον δήμο μας ένα απέραντο εργοτάξιο, Ιχθυοκαλλιέργειες, εξαγωγές τοπικών προϊόντων, πάταξη της ανεργίας και ένα σωρό άλλα.
Αναλυτικά:
ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον δήμαρχο γιατί με τη συμπεριφορά του και τις πράξεις του κατάφερε να καταστήσει το δημοτικό συμβούλιο και ιδιαίτερα τους συμβούλους της πλειοψηφίας, «μια σύγχρονη Βαβυλωνία».Άλλος παραιτείται, άλλος γίνεται ανεξάρτητος, άλλος επανέρχεται με αξιώματα, άλλοι συνυπογράφουν μανιφέστα, κλπ. όσον αφορά το έργο ένα απόλυτο τίποτα.  
ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον δήμαρχο γιατί σαν άλλος Λουδοβίκος ΙΔ’ αναφωνεί το “ La cite cest moi, δηλ η πόλη είμαι εγώ” και ότι θέλω κάνω. Γι’ αυτό τον λόγο έφερε και τη ανιψιά του και την έχρισε «αντιβασιλέα». Θα μου πείτε τι δουλειά κάνει στο Δήμο; Ρωτήστε τον Δήμαρχο...
ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον δήμαρχο γιατί στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης επέλεξε να παραδώσει τις πινακίδες της MERCEDES του και χρησιμοποιεί το 4x4 του Δήμου, το δικό μας αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο των δημοτών. Μ’ αυτό διασκεδάζει, μ’ αυτό  εξυπηρετεί το κτήμα του, μ’ αυτό εξυπηρετεί την εργασία του στο διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη.
ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον δήμαρχο γιατί έφερε στον Δήμο μας τους παρατρεχάμενους του Ιβαν Σαββίδη για να φάνε καλά, να πιούν και να φύγουν.
ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον δήμαρχο γιατί τα σχέδια και οι μελέτες για ιχθυοκαλλιέργειες, γουνοφόρα ζώα, τυποποίηση προϊόντων και τόσα άλλα προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.
ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον δήμαρχο για την καθημερινή παρουσία του στο δημαρχείο ακούγοντας τα προβλήματα των δημοτών και δίνοντας τις καλλίτερες λύσεις.
ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον δήμαρχο γιατί με την ανυπαρξία του μας έκανε όλους να τραγουδάμε " Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα …"
Θα ΣΥΓΧΑΡΩ και θα συγχαρούμε όλοι οι δημότες αν πραγματοποιήσει την ευχή μας «Να πάρει την ανιψιά του και να φύγει»
Σήμερα είναι ευχή.
Αλλοίμονο αν γίνει οργή.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

agapite giorgo poli apo emas poy ton stiriksame den exoyme to tharos na toy ta poyme ola ayta ke tosa ala eponima giati.....pantos pola sinxaritiria poy ekanes tin arxi.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Ξεχασατε να πείτε συγχαιρω το δήμαρχο γιατί απ τους πρώτους 6 μήνες της θητείας του δεν υπάρχει ούτε ένας άνεργος στο δήμο μας !

Ανώνυμος είπε...

Συγχαιρω το δημαρχο γιατι δεν ειχα ψωμι και εχω σκασει...

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να τον συγχαρεις για τα καταπατημενα στη λίμνη. Αλλά μερικοί άρχοντες από παραπανω κανουν την παπια.

Το Προφίλ μας