Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Παπαϊορδανίδης: Περιοδεία στην Εορδαία



«Όραμά μας είναι να ενώσουμε, να χτίσουμε και να πάμε μπροστά μαζί με τους πολίτες, τη Δυτική Μακεδονία.» δήλωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Μακεδονία Γιάννης Παπαϊορδανίδης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του προεκλογικής περιοδείας στην Εορδαία.
Ο κ .Παπαϊορδανίδης συνοδευόμενος από την κα Βέττα Σπόντη, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη στην Κοζάνη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αρχή…Ζουμε Μαζί», επισκέφθηκε διάφορες υπηρεσίες της Πτολεμαΐδας, όπως τα Πολυιατρεία του ΙΚΑ και της ΔΕΗ, τράπεζες, τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, τη ΔΕΤΗΠ, την Δ.Ο.Υ., το Αστυνομικό τμήμα, αλλά και την πυροσβεστική.



Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας και Δ.Δ. της Εορδαίας όπως η Ασβεστόπετρα, το Προάστειο, ο Πεντάβρυσος, αλλά και ο Περδίκκας, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, επισημαίνοντας ότι «Στις εκλογές αυτές, δεν ψηφίζουμε υπέρ ή κατά του Μνημονίου. Ψηφίζουμε για το πώς θέλουμε να γίνει ο τόπος μας τα επόμενα χρόνια. Αυτό δεν το ξεχνάνε όσοι προσπαθούν να μας πείσουν πως το μεγάλο δίλημμα σ΄ αυτές τις εκλογές είναι το αν είμαστε υπέρ ή κατά του μνημονίου. Το χρησιμοποιούν διότι δεν έχουν πραγματικά καμιά πρόταση για το παρόν και το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας. Μέσα απ΄ την άρνηση, πασχίζουν να κρύψουν πως τελικά δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο αλλά για τη δική τους πολιτική επιβίωση. Αυτό όμως εμάς δεν μας αφορά. Δεν αφορά κανέναν πολίτη της Δυτικής Μακεδονίας.»
«Η περιφερειακή ανάπτυξη είναι μονόδρομος, είπε ο κ. Παπαϊορδανίδης, τονίζοντας ότι προϋποθέτει όμως και ισχυρά υποκείμενα, ισχυρούς δηλαδή αποκεντρωμένους θεσμούς.»
«Με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, είπε, κάνουμε το γενναίο και μεγάλο βήμα, δημιουργώντας τους θεσμούς.»

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κυρ-Γιάννης τι διαπίστωσε.....???????
απο την επίσκεψη του ......
σε διάφορες υπηρεσίες της Πτολεμαΐδας, όπως τα Πολυιατρεία του ΙΚΑ και της ΔΕΗ, τράπεζες, τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, τη ΔΕΤΗΠ, την Δ.Ο.Υ., το Αστυνομικό τμήμα, αλλά και την πυροσβεστική.....

Ψηφίζουμε για το πώς θέλουμε να γίνει ο τόπος μας τα επόμενα χρόνια......
Αυτό δεν το ξεχνάνε ......!!!!!!!!
ΟΜΩΣ κυρ-Γιάννη....εσένα τι σε συμφέρει να κάνουν οι δημότες ?????
Να ξεχνάνε ή να μην ξεχνάνε ?????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. Ο ΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ; ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ;
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα γι' αυτό βγαίνει στον κόσμο, γιατί είναι καθαρός. Ο Δακής να πει τι. Ο μόνος που θέλει να ξεχάσουμε είναι αυτός! Αλλά εμείς δεν ξεχνάμε το Λεούδη και την παρέα του.

Ανώνυμος είπε...

8:14 μ.μ. 8:20 μ.μ.

ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ......?????

Ο Γιάννης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα γι' αυτό βγαίνει στον κόσμο, γιατί είναι καθαρός??????????

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ! ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8:14 μ.μ. 8:20 μ.μ.

ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .......

Τόσο τον "ΚΟΒΕΙ".......
επίσης.....και τους "παρατρεχάμενους".....
δεν υπάρχει πιο "αστείο θέαμα".......
απο
"τους παρατρεχάμενους"......που συγκεντρώνονται στο εκλογικό του κέντρο.....

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.....ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!!!!!!!

Το Προφίλ μας