Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Πρόγραμμα Διαφάνεια: Κωνσταντόπουλος ο μόνος εγγεγραμμένος στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Η «Διαφάνεια» είναι δικτυακή πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και αποτελεί ένα νέο πρωτοποριακό θεσμό που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στα πλαίσια του νόμου 3870/2010, με στόχο την πλήρη δημοσιότητα των εσόδων και των δαπανών των συνδυασμών και των υποψηφίων. Η εφαρμογή του νόμου είναι υποχρεωτική για όλους τους συνδυασμούς και υποψηφίους που συμμετέχουν όλων των Περιφερειών και για τους Δήμους με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων. Για τους Δήμους κάτων των 10.000 η εγγραφή είναι προαιρετική.
Το σύνολο των στοιχείων που δημοσιοποιούν οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό μέσω του δικτυακού τόπου του ΥΠΕΣ  http://ekloges.ypes.gr/. και η καταχώρηση γίνεται με ευθύνη του διαχειριστή του κάθε συνδυασμού. Υποχρέωση για εγγραφή στο πρόγραμμα Διαφάνεια έχουν για τις Περιφερειακές Εκλογές, όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι, ενώ για τις Δημοτικές Εκλογές, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι (για Δήμους > 10.000 κατοίκων). 
Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι αυτών οφείλουν εντός επτά (7) ημερών από την πραγματοποίηση των εκλογικών δαπανών ή των εσόδων να εισάγουν στην ΚΕ.Β.Δ.Ε.Δ. τις αντίστοιχες εγγραφές. Ειδικά για τις εκλογικές δαπάνες και τα έσοδα που πραγματοποιήθηκαν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αυτά εισάγονται το αργότερο μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

Σε σχετική αναζήτησή μας στην εν λόγω πύλη του ΥΠΕΣ προέκυψαν τα εξής:
Για την περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας  εγγεγραμμένοι είναι δύο συνδυασμοί αυτός του κ. Παπαϊορδανίδη (που αποτελεί και πανελλαδική πρωτιά) πατήστε εδώ και του κ. Δακή πατήστε εδώ για τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που έχουν εγγραφεί.
Για το Δήμο Κοζάνης: οι συνδυασμοί των κ.κ. Μαλούτα και Ιωαννίδη
Για το Δήμο Εορδαίας: κανένας συνδυασμός
Για το Δήμο Βοΐου: οι συνδυασμοί των κ.κ. Καραμπατζιά και Ζευκλή
Για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού: μόνο ο συνδυασμός του κ. Κωνσταντόπουλου



9 σχόλια:

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι ) είπε...

Γι΄αυτό ΕΜΕΙΣ δεν επιλέξαμε τυχαία
τον ΒΑΣΙΛΗ και το ΓΙΑΝΝΗ

ΝΑΙ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Αν και από 22 Σεπτεμβρίου 2010 έπρεπε να μπαίνουν τα ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ όχι μόνο των συνδυασμών αλλά και των υποψηφίων
ελάχιστοι συνδυασμοί και υποψήφιοι έχουν εγγραφεί και μόνο ένας έχει ενημέρωση.
ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Η ΕΝΟΤΗΤΑ για το νεο Δήμο Κοζάνης (Λάζαρος Μαλούτας)
ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ
ΑΡΧΗ-ΖΟΥΜΕ-ΜΑΖΙ του Παπαϊορδανίδη
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δακή
Από τους συνδυασμούς του Δήμου Σερβίων Βελβεντού
Μόνο ο συνδυασμός ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του Κωνσταντόπουλου
Χωρίς ενημέρωση ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Αχ και δεν μας νοιάζουν οι χαζομάρες του χαζογιώργου.

Ανώνυμος είπε...

Ασε νά πληρώση τα ασφαλιστικά ταμεία τών υπαλλλήλων ο κ Μαλουτας καί τά δάνεια στίς Ευρωπαικές Τράπεζες καί ας αφήσει τήν διαφάνεια στά εκλογικά πρέπει ν΄α χρωστάνε γ'υρω στά 25.000.000 εκαττομύρια ευρώ

Ανώνυμος είπε...

Το σφύριξε ο delinoς για τη διαφάνεια του Κωνσταντόπουλου, τσουπ το blog να αναρτήσει post. Εντάξει το κατλάβαμε είναι ο Mr Αδιάφθορος. Τα ζόρια θα είναι όταν θα γίνει δήμαρχος και θα αναλάβει πραγματικές και ουσιαστικές οικονομικές υποχρεώσεις. Ο ιδιος όπως και τόσοι άλλοι σαν κι αυτόν δεν διαχειρίστηκαν χρημα δικό τους και γι αυτό ουσιαστικά δεν ξέρουν ούτε στο σπίτι τους να διαχειριστούν τους οικογενειακόυς τους προυπολογισμούς. Τα ίδια έπαθε και ο Κουκουλιός. Μια ζωή υπάλληλος άλλων τα λεφτά έκανε κουμάντο. Νόμιζε πως ο Δήμος είναι είναι κάνα μαγαζάκι που και αυτότ δύσκολο είναι αν σε όλη σου τη ζωή δεν έχεις εκδόσει ούτε ένα αξιόγραφο. Όχι δεν είναι λαμόγια ούτε κλέφτες. Απαίδευτοι είναι και πιστεύουν οτι με λογιστές, οικονομολόγους και μηχανικούς χωρίς αυτοι να έχουν βαθειά γνώση και εμπειρία μπορούν να διαχειρστούν οργανισμους με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ και στο τελος μια ολόκληρη χώρα καταρρέι απο κακοδιαχείρηση. Και μη βιαστεί κανείς να μου πει πως ο Κωνσταντόπουλος ή ο άλλος ο Marketing Manager εχουν ΜΒΑs διοίκησης επιχειρήσεων γιατί αυτά είναι για σφούγκισμα του κ@λ@υ αν στη ζωή σου δεν έχεις υπογράψει μία επιταγή ή να εκδόσεις ένα έντοκο γραμμάτιο. Μια τελευταία παρατήρηση για το blog. Βιαστήκατε να εξαργυρώστε πολύ γρήγορα και μάλιστα πολύ φανερά την επισκεψιμότητα και τους σχολιαστές του blog, τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του Internet, και απλά συντομέυσατε την ημερομηνία ληξης του. Όχι δεν είναι αυτή η ιντερνετική κουλτούρα αγαπητοί αλλά για άλλη μία φορά στη Ελλάδα όλα λειτούργησαν με τον αναμενόμενο τρόπο. Θα γίνουν και στην ενημέρωση οι αλλαγές, αργά και βασαναστικά βέβαια αλλά κάποτε τα φώτα θα επιστρέψουν σ'αυτό τον οπισθοδρομικό τόπο.

Ανώνυμος είπε...

EXEI KANENAS ANTIRHSH OTI O VASILHS KWNSTANTOPOULOS EINAI O PIO KATARTISMENOS KAI O PIO TYPIKOS?

Ανώνυμος είπε...

xexexexeeexxxeee

Ανώνυμος είπε...

Siga re ti ekane o Kwnstantopoulos!kai afou einai toso typikos giati de dilwse kanena esodo kai kanena exodo eeee???? Giati egw kati mhdenika eida mono!!!!!AAAAAA dilwthike k o Menelaos!!!Min lete oti sas symferei!

Ανώνυμος είπε...

pio mpourda epixeirhma den exw ksanadei . fovero !

Το Προφίλ μας