Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Για τριτη χρονια λειουργή η Σχολη Γονεων στην ενορια της Παναγιας Φανερωμενης Κοζανης


 Με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου η Ενορία της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά κύκλο συναντήσεων για ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Ειδικοί επιστήμονες θα αναπτύσσουν θέματα κοινωνικού, ιατρικού, φιλοσοφικού και θεολογικού χαρακτήρα, τα οποία αφορούν στις σχέσεις των μελών της σύγχρονης οικογένειας, στην ανατροφή των παιδιών και στα προβλήματα που παρουσιάζονται. Μετά την ανάπτυξη του θέματος θα ακολουθεί συζήτηση, όπου ο καθένας θα μπορεί να καταθέτει τον προβληματισμό του.
Οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων θα είναι μηνιαίες και θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα στο ισόγειο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης.
Το κεντρικό θέμα του φετινού κύκλου είναι «Τρόποι διαπαιδαγώγησης των παιδιών» και η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα. Ομιλήτρια θα είναι η κ. Δήμητρα Κούκουρα, Καθηγήτρια της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., με θέμα: «Το ορθόδοξο ήθος και η αγωγή των παιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας