Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Χολιγουντιανή» καταδίωξη της αστυνομίας στην Πτολεμαΐδα. Συνελήφθησαν τρεις κακοποιοί

του Σωκράτη Μουτίδη από το kozani.tv
Την Εθνική Τράπεζα στην Πτολεμαΐδα ή ένα παρακείμενο κοσμηματοπωλείο, φαίνεται να είχε βάλει στο στόχαστρο μια ομάδα σεσημασμένων κακοποιών, εκ των οποίων 3 από τα μέλη της συνελήφθησαν, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν 2 άτομα να κινούνται ύποπτα, έξω από την Εθνική Τράπεζα.


Αμέσως σταμάτησαν τις μηχανές τους για να τους ελέγξουν, με τους δύο άνδρες να τρέπονται σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη στα στενά της πόλης και λίγο αργότερα συνελήφθησαν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο ένας άνδρας πέταξε σε μια ταράτσα ένα 32αρι πιστόλι και ο δεύτερος κουκούλες και γάντια.
Μετά την σύλληψη των δυο ανδρών η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίστηκε σε όλη την πόλη για την αναζήτηση του τρίτου άνδρα. Περίπου στις 4το απόγευμα ο ύποπτος εντοπίστηκε και ακολούθησε μια άγρια καταδίωξη προς την περιοχή της Ολυμπιάδας, με τον ύποπτο να επιχειρεί να διαφύγει προς το νομό της Φλώρινας μέσω του Λιμνοχωρίου. Τελικά συνελήφθη κοντά στο χωριό Πεδινό στον Δήμο Αετού μετά από συνδρομή και της Α/Δ Φλώρινας.
Όπως προκύπτει οι συλληφθέντες, προέρχονται από την Αττική και συγκεκριμένα από τον Πειραιά και είναι σεσημασμένοι κακοποιοί. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη καθώς έφτασαν ενισχύσεις και από την Κοζάνη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο στην ομάδα ΔΙΑΣ και στην αστυνομία γενικότερα!!! Τα καλά να λέγονται!!!

Το Προφίλ μας