Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Αρχή – ζουμε μαζί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Συνεχι- ζουμε μαζί για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής

Δήλωση Υποψηφιότητας

Η πρώτη αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι πλέον πραγματικότητα. Σχεδιάσθηκε και ολοκληρώθηκε, από εκείνους που πίστεψαν στην αποκέντρωση, στην ανακατανομή αρμοδιοτήτων και στην ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων και των δυνατοτήτων της ελληνικής περιφέρειας. Τώρα πλέον επιβάλλεται και να δομηθεί πάνω σε ισχυρές βάσεις.
Με πρωτοποριακές ιδέες, σταθερές αξίες, υλοποιήσιμους στόχους, προοδευτικό σχεδιασμό. Με ανθρώπους που έχουν μετατρέψει σε στάση ζωής τις δημοκρατικές ευαισθησίες, τον αγωνιστικό παλμό, την διεκδικητική συμπεριφορά. Η βελτίωση της καθημερινότητας, η διασφάλιση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειάς μας, η καθολική εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που μας προσφέρονται για την πλήρη ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, θα είναι ο άξονας πάνω στον οποίο θα κινηθούμε.

Τα ζητήματα και τα εξειδικευμένα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ειδικότερα αυτή την εποχή, χαρακτηρίζονται από την συνολικότερη κρίση που αγγίζει πολλαπλά όλους μας. Καίρια και σοβαρά θέματα που δε λύνονται με θαύματα και μαγικές συνταγές, από ανθρώπους που αδιαφορούν για τις εξελίξεις και χρησιμοποιούν τους θεσμούς ως σκαλοπάτι προσωπικής ανέλιξης, αλλά με μεθοδική και ομαδική εργασία. Με ορθολογική οργάνωση, συνετή χρήση των σύγχρονων μέσων και υλοποίηση των στόχων και σχεδιασμών σε σωστούς χρόνους και στις σωστές συνθήκες που στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε.
Σε μία Περιφέρεια που έχει ταυτίσει την ύπαρξη και την ανάπτυξή της με την δραστηριότητα της ΔΕΗ και τον ευρύτερο τομέα της ενέργειας. Σε μία Περιφέρεια που έχει δυνατές και καινοτόμες προοπτικές ανάπτυξης που αντλούνται από το Εθνικό μας καύσιμο, τον πλούτο της γης της Δυτικής Μακεδονίας, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το να τις αδράξουμε δεν είναι κάτι που τίθεται σε σκέψη. Οφείλουμε να το κάνουμε για να εξασφαλίσουμε ένα υγειές παρών και ένα συνεχώς εξελισσόμενο μέλλον.
Με τον Γιάννη Παπαϊορδανίδη θεματοφύλακα των αξιών της παράταξής μας, οι συνυποψήφιοι μου και εγώ απολύτως συνειδητά, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που ζούμε, αρχή - ζουμε να ατενίζουμε, με σιγουριά, τη δυνατότητα να κατακτήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
Με τιμή
Γιώργος Αδαμίδης
Πρόεδρος Σωματείου Ενέργειας ΔΕΗ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για σκάνδαλο στον Θερμοηλεκτρικό Σταθμό στον Αστακό

Η επένδυση Θερμοηλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου στον ΑΣΤΑΚΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ έσπασε σκανδαλωδώς κάθε ρεκόρ ταχύτητας διαδικασιών αδειοδότησης υποδομών και έγκρισης περιβαλλοντικών όρων.

Πρόκειται για ένα έργο που αναιρεί την ήπια ανάπτυξη της περιοχής και το διαμετακομιστικό ρόλο του λιμανιού για τον οποίον έχουν δαπανηθεί εθνικοί και ευρωπαϊκοί πόροι, χωρίς να απαντά σε ζητήματα ουσιαστικής ανάπτυξης, ούτε σε καμία κοινωνική ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, με επείγουσες διαδικασίες, εκδόθηκε πρόσφατα νέα Κ.Υ.Α. που καθορίζει το πλαίσιο "αναγκαστικών απαλλοτριώσεων και πολεοδομικών θεμάτων" τροποποιώντας προηγούμενη.

Ερωτήματα προκαλεί το επιχειρηματικό παρελθόν του κ. Ιωάννη Αντωνιάδη Σπορίδη, εκπροσώπου της μιας εκ των εταιριών της κοινοπραξίας του Αστακού και η εμφάνιση του επικοινωνιολόγου κ. Γ. Σεφερτζή στην περιοχή του Αστακού ως υποστηρικτή του έργου.

Η επένδυση αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το περιβάλλον με δεδομένο ότι πρόκειται για μια ρυπογόνο θερμική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής μεγάλης κλίμακας, αφού θα αφορά το LPG, καύσιμο που αποφεύγεται αυστηρά στην ηλεκτροπαραγωγή μεγάλης κλίμακας, λόγω της υψηλότατης επικινδυνότητάς του.

Ανώνυμος είπε...

Εγκυροι αναλυτές υπογραμμίζουν με νόημα, οτι ο υποψήφιος δημαρχος ΝΔ στα Σέρβια, δυσκολεύεται στην κατάρτιση ψηφοδελτιου και...εκλιπαρεί τηλεφωνικά στελέχη ΝΔ που πήγαν αλλού, να επιστρέψουν...
Εχει φτάσει σε τέτοιο σημείο εκλιπαρότητος, που τους υπόσχεται δημοτική ταχτοποίηση στην θέση των αντιδημάρχων και δυστυχώς οι απαντήσεις που εισπράττει είναι αρνητικές...
Με βάση την ηδη αρνητική εικόνα του υποψηφίου ΝΔ στα δημοσκοπικά ευρήματα, η σημερινή πολιτική εικόνα του, εκπέμπει έντονη απογοήτευση
για την εκλογική του πορεία!
Κατηφής, και άκεφος αναζητά τρόπο σωτηρίας απο την εκλογική του συντριβή στις 7/11...
Διαπιστώνει οτι η απήχηση του στο εκλογικό σώμα είναι μηδαμινή και κινεί υπογείως γή και ουρανό να επανακάμψουν πρωην στελέχη ΝΔ στο ψηφοδέλτιο του...Ηδη αποφάσισε να μην παίρνει μέρος σε τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενω το εκλογικό του κέντρο κατακλύζεται ολο το 24ωρο απο κατοίκους Πλατανορέματος και μόνο!
Αισθάνεται αμηχανία να πάρει δημόσια θέση σε μεγάλα θέματα της περιοχής, οπως
--- Βελβεντό, -- Ορυχείο Προσηλίου --- κ.α

Ανώνυμος είπε...

Αναλυτές εκτιμούν οτι ο υποψήφιος της ΝΔ στα Σέρβια, περνά δύσκολες -πολιτικά - ώρες... Δεν εχει καμμία προπτική νίκης και ικανής στελέχωσης ψηφοδελτίου και αυτό τον φέρνει σε ψυχολογική-καθημερινή κατάπτωση!
Με πολλά τηλεφωνήματα, πρός ολα τα δημοτικά διαμερίσματα, αναζητούν τοπικούς υποψηφίους, για ενταξη στο ψηφοδέλτιο.Ακόμα και τυχόντες, δέχθηκαν παραινέσεις να μπούν στο ψηφοδελτιο του, οι περισσότεροι αρνήθηκαν...
Ο...''Μετέχων'' στην εκλογική διαδικασία, υποψήφιος ΝΔ στα Σέρβια, δεν πήρε ακόμα καμμιά υπεύθυνη δημόσια θέση για τα προβλήματα της περιοχής...
Ειδικότερα, για το Βελβεντό δεν μίλησε ποτέ και κανείς δεν ξέρει τι σκέπτεται για αυτούς. Τ ι θα κάνει και πως θα αντιμετωπίσει την ανεξαρτησία τους, μετά την συνάντηση με τον Σαμαρά της Επιτροπής Αγώνα του Βελβεντού.
Ο...Μετέχων δεν εχει παρουσιάσει ακόμα υποψηφίους, ενδεικτικό της αδυναμίας του, για κατάρτιση συνδυασμού και ηδη εκφράζεται η εκτίμηση οτι θα κατέβει με ενα ψηφοδέλτιο ημιτελές σε ολα τα διαμερίσματα...
Σε όλα αυτά, να προστεθεί οτι ο Μετέχων...εκλιπαρεί στελέχη της ΝΔ που πήγαν αλλού, να επιστρέψουν....
Η δημόσια εικόνα του υποψηφίου της ΝΔ στα Σέρβια μέρα με την ημέρα χειροτερεύει...Το χαμόγελό του σταδιακά εξαφανίζεται, αφού βλέπει οτι οι περισσότεροι τον εγκαταλείπουν...
Και η δημοσκοπική ερευνα μέρα με την ημέρα δείχνει μείωση της εκλογικής του επιρροής, που σήμερα είναι...18% απο 22% που ηταν την προηγούμενη εβδομάδα...

Ανώνυμος είπε...

aytos olo astako troei...

Ανώνυμος είπε...

mas exeis zalizi kathe mera me to idio sxolio . olo antigrafi k epikolisi eise......

Ανώνυμος είπε...

aman vre paidia pioi eine aytoi oi analites k emeis den tous xeroume ? .............megale karfonese min stelneis sinexeia to idio sxolio.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αδαμίδης υποψήφιος με τον Παπαιορδανίδη?
Πώπω στελέχη με μόρφωση,στην ζωή δουλεμένα,με μαζεμένα τα μανίκια για δουλειά και πάνω από όλα στηρίζοντας σταθερά τις απόψεις τους.

Τι θα κάνετε ρε άμα το ΠΑΣΟΚ με το ΔΝΤ πουλήσει την ΔΕΗ?

ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ? ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΣ Ε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΣ.

Μαύρο σε όλους και περισσότερα στα κόμματα του μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

Παπαιορδανίδη δεν σε ξέρω ,αλλά και να σε ήξερα δεν μπορώ πλέον να πιστέψω κανέναν.
Δεν έρω ακόμη γιατί έβαλες υποψηφιότητα ενώ όλα τα καμάρια του pasok κοζάνης έκαναν πίσω.
Κρίμα και φαίνεσαι καλός άνθρωπος πως σε κατάφεραν αυτά τα κομματόσκυλα? σημαίνει ότι έχει μαγιά ακόμα και τα λεφτά υπάρχουν?
Ένας υποψιασμένος πολίτης.

Ανώνυμος είπε...

h ypopshfiothta ADAMIDH einai epivraveysh gia thn akyrwsh ths omilias papakwnstantinoy sta koila ,
kai meis nomizame oti o adamidhs egine maxitikos !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υποψιασμένε πολίτη,το σύστημα αλλάζει μόνο από μέσα.Εκτός αν αποφασίσεις να μείνεις έξω και να πετάς πέτρες.Κάποιες φορές πρέπει να προσποιηθείς τον κατώτερο και να συμμαχήσεις με μετριότητες προκειμένου να καταλάβεις το σύστημα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΡΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΘΥΜΑΤΑ!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΟΥΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΑΔΑΜΙΔΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ. ΡΕΜΑΛΙ! ΟΥΣΤ!!!!!!!

SHIVAS είπε...

ΠΡΟΣ 6:13 Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ,

ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, Ο ΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΗΤΑΝ, ΑΣ ΜΕ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Με συνδικαλισταράδες του στιλ Αδαμίδη,ο Παπαιορδανίδης χάνει ψήφους όχι κερδίζει.

Το Προφίλ μας