Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση του Κυριάκου Τσολακίδη στη " Λαϊκή Συσπείρωση"


Αγαπητέ  φίλε Νίκο , Κύριε Χατζηδημητράκο
Εντυπωσιάστηκα από τα αστραπιαία  πολιτικά αντανακλαστικά και την ευαισθησία που επέδειξες σχετικά με τα φωτοβολταικά και την αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμαρχο Σερβίων κ. Κοκολιό (τη διοίκηση του Δήμου Σερβίων γράφεις  εσύ, υποθέτω λόγω ευγένειας ) και τους Δημοτικούς Συμβούλους Μπάκανο Γιώργο και Βαρσαμή Βαγγέλη.
Η παράταξη της οποίας ηγείσαι στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο μέσα σε τέσσερα χρόνια δυο (2)  φορές μόνο έκανε παρέμβαση , εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και τις δυο φορές όχι για να καταγγείλει τη δημοτική αρχή ή να αναδείξει προβλήματα των κατοίκων και του Δήμου Σερβίων αλλά για να απαντήσει στην αντιπολίτευση και να βγάλει έτσι τελικά από την δύσκολη θέση ,τη  δημοτική αρχή. Πραγματικά είναι λίγο περίεργες τέτοιες συμπτώσεις. 
Δεν χρειάζεται να μακρηγορείς και να επαναλαμβάνεσαι . Οι  θέσεις  του ΚΚΕ  είναι γνωστές. Το κράτος δεν δίνει χρήματα στους Δήμους και η  μόνη λύση για όλα τα προβλήματα της Ελλάδας άρα και του Δήμου μας είναι η ανάληψη της εξουσίας από το ΚΚΕ και η κρατικοποίηση των πάντων. Τα πρόσωπα και πως διαχειρίζονται την εξουσία, δεν παίζουν κανένα ρόλο. Αυτή ήταν και η στάση σου σε όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούσαν το Δημοτικό Συμβούλιο και ουκ ολίγες φορές, εισέπραττες από τον κ. Δήμαρχο  εύσημα , για την συνέπεια των θέσεών σου !  γιατί έτσι καλύπτονταν η πολιτική και διοικητική του ανεπάρκεια .
Είναι φανερή η προσπάθεια σου να μονοπωλήσεις  τους αντιπολιτευτικούς «αγώνες» αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιοι. Σου υπενθυμίζω ότι δεν ήμαστε εμείς στην διοίκηση του Δήμου ούτε συνδιοικούσαμε με τον κύριο Κοκολιό. Αντιπολίτευση ήμαστε  όπως και εσύ. Δεν  διεκδικούμε το αλάθητο ούτε ισχυριζόμαστε ότι πράττουμε πάντα τέλεια αλλά τέσσερα χρόνια κάναμε δεκάδες δημόσιες παρεμβάσεις για προβλήματα του τόπου μας. Η  παράταξη   της οποίας ηγείσαι τι έκανε ; Μπορείς να μας απαριθμήσεις  κάποιο ή κάποια προβλήματα που ανέδειξε και κινητοποίησε τον λαό ; 
Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ο Δήμαρχος με το δελτίο τύπου που έβγαλε δεν καταγγέλλει  εσένα που, όπως με επαναστατική αυταρέσκεια ισχυρίζεσαι,  είσαι ο μόνος που καταψήφισε το σχετικό με την παραχώρηση θέμα αλλά καταγγέλλει την «άλλη» αντιπολίτευση δηλαδή τον Μπάκανο και τον Βαρσαμή ;  Ποιος συμπλέει με ποιόν ; Οι συνδημότες μας θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους. 
Επί της ουσίας για τα φωτοβολταικά αλλά και για κάθε επένδυση  στην περιοχή μας . Οι θέσεις μας είναι διαφορετικές. Εμείς λέμε φυσικά  χρειαζόμαστε   επενδύσεις για να δημιουργηθούν θέσεις απασχόλησης και να χτυπηθεί η ανεργία . Δεν πιστεύουμε σε μεταφυσικούς παράδεισους. Απαιτούμε όμως όπου τίθεται θέμα εκχώρησης η μίσθωσης δημοτικής  περιουσίας  να εξαντλούνται όλα τα περιθώρια που διασφαλίζουν το συμφέρον του Δήμου.
Τέλος δεν λες κουβέντα για το θέμα των 300.000 €. Γιατί;  Μήπως επειδή έδειξες κατανόηση ; Μπορείς να διευκρινήσεις τη στάση σου  και τη θέση σου στους δημότες; 
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

27 σχόλια:

Delino είπε...

Όλοι οι υποψήφιοι (εκπομπη west) είναι υπέρ της λειτουργίας του ορυχείου, αλλά συγχρόνως είναι και ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ και ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
Τι σημαίνει αυτό;
Θα φέρουν ετικέτα "ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΕΤΕ ΑΕ".
ΥΓ: Σόρυ Κυριάκο, το σχόλιο είναι άσχετο από το θέμα, αλλά ...

Delino είπε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ
ΖΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΚΡΑΝΤ ΓΚΙΝΙΟΛ
ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΤΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΙΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΣΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ!!!
ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Στήνουν ωρολογιακή βόμβα στον Αστακό!


Με βασικό εργαλείο το νόμο για το «fast trak», που προβλέπει την παράκαμψη κάθε νόμιμης ένστασης στην εξέλιξη μια επιχειρηματικής επένδυσης, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το Κατάρ ετοιμάζονται να μετατρέψουν το λιμάνι του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία σε ωρολογιακή βόμβα για τους χιλιάδες εργαζόμενους και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
.Σύμφωνα με τη διμερή συμφωνία, η συγκεκριμένη μονάδα στον Αστακό θα χρησιμοποιεί για καύσιμη ύλη το υγροποιημένο πετρελαϊκό αέριο, γνωστό ως LPG. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις υπάγονται στην ευρωπαϊκή οδηγία «Σεβέζο» που αφορά την «πρόληψη και καταστολή βιομηχανικών ατυχημάτων μεγάλης Εκτασης».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και η κυβέρνηση της Ιταλίας αρνήθηκε να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη εγκατάσταση. Ωστόσο, το ρεύμα που θα παράγεται στην μονάδα του Αστακού, προορίζεται για πώληση στην ιταλική αγορά! Το καύσιμο LPG θα αποθηκεύεται στον Αστακό για τη λειτουργία της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής και θα μεταφέρεται στην περιοχή μέσω δεξαμενόπλοιων από το Κατάρ.
Το μέγεθος του κινδύνου από τη συγκεκριμένη επένδυση, επιβεβαιώνει ο εφιάλτης που έζησε το Μεξικό όταν το 1984 προκλήθηκε έκρηξη σε δεξαμενές LPG στη χώρα. Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχασαν τότε τη ζωή τους, ενώ άλλοι δεκαπέντε σκοτώθηκαν όταν πέρυσι «έσκασε» βαγόνι τρένου που μετέφερε LPG στην Τοσκάνη της Ιταλίας

Ανώνυμος είπε...

Ela gnosto to to ftino sas politiko kolpaki, molis feygi o Kokolios tote 8a dosete me eyxaristisi tin adia stin eteria gia na parousiasete di8en oikologiki sineidisi kai ergo, eytixos i distixos i fisi exi pronoisi kai etsi o Green Bill den 8a einai dimarxos.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακο..παραβιασες ανοιχτες θυρες οσον αφορα τη
σταση-ταχτικη του περι ου ο λογος χωρου..στην μετα Μακη εποχη ειναι ωσει παροντες..μετρουν και λοιδορουν..πιο νωρις φτανουν και με κρατικοεοκικα κονδυλια στις Βρυξελλες και το Μααστριχτ παρα στου <>..Αλλα αυτο το περι εκμισθωσεων κτλ Δημοτικων εκτασεων τι τοθελες..σου θυμιζει καμμια παντελη ελλειψη τοιαυτης ευσθησιας απο ΠΑΣΟΚ μερια σε καραμπινατες περιπτωσεις του ενδοξου αυτοδιοικητικου σας παρελθοντος?..

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ,ΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 5% ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ .
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ , Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΔΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΑΣ
ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο 11.46..Τι εγινε ρε παιδια..σβηνετε φρασεις?
εκει που λεω φτανουν κτλ..ειχα..στου Μαχμουτ
τη Βρυση στο τελος..
σκετα <>δε νομιζετε οτι ειναι χοντρο απο μερου σας?

ai-vreS είπε...

Και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε. Είτε περνάς σχόλια είτε όχι. Τίποτα άλλο δεν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζηδημητράκο διατί ποιείς την νύσσαν ; Αι υπο του κυρίου Τσολακίδη κατηγορίαι ειναι αποκαλυπτικαί δια την αντιπολιτευτικήν σας τακτικήν η οποία ως αντιλαμβάνομαι ήτο αρωγός προς την δημοτικήν αρχή παρά την ιδεολογικήν και ταξικήν άβυσσο που υποτίθεται διαχωρίζει το κόμμα που εκπροσωπείς(ΚΚΕ) και το κόμμα(ΝΔ) της νυν δημοτικής αρχής όπως τουλάχιστον επικαλείται η παράταξη ήν εκπροσωπείς.
Εις τον παλαιόν Δήμον Σερβίων υπήρξε συνδιοίκησις ΚΚΕ και ΝΔ επι Μάκη αλλά αι εκείναι αι εποχαί παρήλθον ανεπιστρεπτί.
Ιδεολογική σύγχυσις, ιδεολογική ανεπάρκεια,πολιτικόν αδιέξοδον, καιροσκοπισμός ή άλλο τι συντρέχει;
Πως θα διακδικήσετε την ψήφον των δημοτών ; με ποίες αγωνιστικές περγαμηνές;
Αναμένομεν επαρκώς αιτιολογημένην απάντησιν επι των συγκεκριμένων καταγγελιών και ουχί τας γνωστάς κορώνας περί αντικομμουνισμού,δικομματισμού, μνημονίου κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρέ DELINO θα μας τρελάνεις. Είδες φώς και μπήκες μέσα ;
Αμα ήθελες να γράψεις κάτι στείλε μια καταχώρηση γιατί κάνεις σχόλια σε άσχετο κείμενο.
Λίγο σεβασμός στους αναγνώστες δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει delino ήμαρτον μόνο εσυ έχεις οικολογικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες.
Πόσες φορές στην ζωή σου πέρασες τον δρόμο που γράφεις οτι έχει τα μαύρα χάλια ;
Αμα βγώ και εγώ στη σύνταξη θα κάνω απο το Πικέρμι που έχω το σπίτι μου επίβλεψη των έργων που γίνονται στο χωριό μου και θα υπερασπίζομαι το χωριό που αγαπώ αλλά δεν μπορώ να μείνω πάνω απο μισή μέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 3:13 ΤΟ 1944 ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 5 ΑΛΛΑ 35%. ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο "ΓΕΡΟΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΑΛΛOI ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ) ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΕΔΑ ΤΟ 58 (25%) ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ). ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΡΕΙ 30% ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ GEORGE?

Ανώνυμος είπε...

Τον ξέρεις φίλε 6:40 τον Delino ή ότι ακούς μόνο;
Το σπίτι του είναι στο χωριό, τα περιουσιακά του στοιχεία εδώ, είναι παρόν σε κάθε δράση και ενεργό μέλος της κοινωνίας στο χωριό.
Νομίζεις μόνο με οικολογικά και περιβαλλοντικά θέματα ασχολείται; Μόνο κριτική κάνει; Εμείς στο χωριό ξέρουμε την προσφορά του. Όσο για το δρόμο που λες αν τον πέρασε μάθε πως ξέρει όλη την περιοχή βήμα βήμα.Εσύ τον ξέρεις το δρόμο; Πολύ αμφιβάλω!
Άντε λοιπόν πήγαινε στο Πικέρμι και άσε εμάς να ασχοληθούμε με τα προβληματα που μας απασχολούν.

Ανώνυμος είπε...

kirgiako kseroyme ti ine to kke.perasame apo ki.agnoisetoys.astoys na metrisoyn ta koykiatoys.

Ανώνυμος είπε...

Να και οι "αντ' αυτού"

Ανώνυμος είπε...

Ας ρωτήσει τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντόπουλο.Κομουνιστης ήταν ΚΚΕ μεχρι προχτές.

Ανώνυμος είπε...

Eπιβάλλεται να γεμίσουμε με αγγλους, αμερικανούς, γερμανούς και λοιπές δημοκρατικές δυναμεις έτσι και ο λαός σας δώσει 30%. Γιατί αν υποψιαστώ οτι η Παπαρήγα σαν άλλος Στάλιν θα θερίζει, θα δικάζει και θα δολοφονεί και οι κομματικοί κομισσάριοι τύπου Κολοζώφ θα ασκούν εξουσία στα ελληνικά σοβιέτ του Κολονακίου και της Καισαριανής θα πεθααααααααααααααααααααααανω.......

Ανώνυμος είπε...

Να χαρω εγω δημοκρατια. Αν μας διωξει ο λαος να φερουμε τους ξενους!! Δεν εχει ξαναγινει χαχαχαχχαχαχαα

Ανώνυμος είπε...

Αν το ΚΚΕ πάρει 30%, θα θεωρηθεί από τους ίδιους «παγκόσμια συνωμοσία» και την επόμενη μέρα θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥΗΔΙΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 150ΑΡΙΑ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΟΖΟΦ ΓΙΑ ΣΚΕΦΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΜΙΑ? Α ΞΕΧΑΣΑ... ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ - ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ AI-BRES ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΥΠΟΥ MEGA. ΤΟ 62% ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 53% ΤΩΝ ΟΥΓΓΡΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ - ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!...

Ανώνυμος είπε...

http://erodotos.wordpress.com/2010/09/24/gallop-socialism/
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΠΑΠΠΑ ,συντροφου του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ,"ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ"εκδοση της βιβλιοθηκης του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ,οπου και εμπιστευθηκε τα κειμενα της με την εντολη να δημοσιευθουν μετα τον θανατο της,οπως και εγινε.Αναφερωμενη στην ποιοτητα,τον ρολο και τον τροπο σκεψης των ΗΓΕΣΙΩΝ του Κ.Κ.Ε μεταπολεμικα,στη σελιδα 33 αναφερει τα εξης,για το ρολο του κορυφαιου στελεχους της τοτε ΗΓΕΣΙΑΣ -ΒΛΑΝΤΑ-"ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ,ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ"ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΗΛΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.........ΕΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ"...........Επομενως Κυριακο μην περιμενεις απαντηση στα ερωτηματα σου και αν παρεις θα ειναι του στυλ"ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ".Βεβαια απαντηση αν θελεις δινει και η ΙΣΤΟΡΙΑ -"ΤΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ'-1989 ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ-ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Υ.Γ. Στο βιβλιο της ΕΛΛΗΣ ΠΑΠΠΑ αναφερωντε πολλα αναλογα παραδειγματα και ερωτηματικα αναπαντητα που δινουν απαντησεις για την εν γενει σταση της ΗΓΕΣΙΑΣ του Κ.Κ.Ε.στο παρελθον αλλα και σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Τσολακιδη εχεις παρει μυρωδια τι σημαίνει το εργο για τον τόπο ή το παίζεις ασχετος ?
Ρωτα τους κολλητούς που παρευρέθησαν στο τελευταίο Δ.Σ να σου πουνε ποια ειναι τα οφέλη της επένδυσης για τον τόπο και μην παραπλανάς τον κοσμο των σερβιων με ανυπόστατες κορόνες και ιδεαλίστικες χαζομαρολογιες.
Ξυπνα πια σε βαρέθηκε ο κοσμος χωρις καν να εχεις κυβερνησει τον τοπο ουτε μιση μερα,
ΞΥΠΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ρε σοσιαλφιλελευθεροι,πειτε έστω πολιτικό ζήτημα στο οποιο σας διαχωρίζει απο τη δεξια; σε πολλα την ξεπεράσατε. εσείς δε λέγατε για εθνική κυριαρχία; την δώσατε στο μνημόμιο. εσεις δε λέγατε για εθνική ανεξαρτησία; την δώσατε στους τοκογλύφους, εσεις δε λέγατε για δημόσια δωρεάν παιδεία; πουλατε την παιδεία στην αγορά..( βλέπε νόμο για τα πανεπιστήμια επιχείρηση) . τελευταία φένεται ότι θα φέρετε το σοσιαλισμο μέσω των Καρτέλ που στηρίζεται. Κοιτάξτε, το να αλλάζεις πολιτική δεν ειναι κακό, το να περνάς ψυχή και σώματι με τις δυνάμεις του κεφαλαίου ουτε και αυτο, ειναι μια οικονομική σχολη και σε κάθε περίπτωση δικαίωμα εχετε να το κάνετε. Αλλα΄το να κάνετε κριτική στην Αριστερα πάει πολυ. Η αριστερά και το ΚΚΕ μπορει να καναν λάθη, αλλα θα παλεύουν για πάντα με τις δυνάμεις τις εργασίας για ένα κόσμο χωρίς εκμεταλευτές και εκμεταλευόμενους, Αν δεν το καταφέρνουν κρίνονται. εσεις που υιοθετήσατε την εκμετάλευση ως "καύσιμο" του συστήματος κόψτε το δουλεμα..
ΣΣ. ΣΤΟ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ως ΥΠΕΡΑΞΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Δυστυχως δεν ειναι λιγοι..ο κόσμος του πασοκ που δεν εχει καμια σχέση με εξουσίες και βλέπει στο πετσι του τις επιπτώσεις απο την αποιοκιοκρατικη πολιτκη του Παπανδρέου πρεπει να μιλησει. αν δεν το κάνει δυστυχώς η χώρα θα συνεχίσει να ελέγχεται απο πράσινους μπλε "πολιτικους" και πράσινους και μπλε τραπεζιτες... και μεσα σ ολα αυτα θα πουλάνε κάποιοι το παραμυθι ότι παλευουν τη ΔΕΞΙΑ..ΚΡΙΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΣΟΚ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...

Ανώνυμος είπε...

SYNTROFOI ARISTEROI KATHE APOXROSHS KAI LOIPES DHMOKRATIKES DYNAMEIS. MHN APEXETE APO TIS EKLOGES POY ERXONTAI. STRATOI DEKSION KAI PASOKON THA PANE NA PSIFISOYN (DAGONONTAS TO XORIS NTROPI) KAI THA PAROUSIASOYN TO POSOSTO TOUS SAN MEGALEIODH NIKH MH LAMBANONTAS YPOPSI FYSIKA THN APOXH. ETSI THA KATAFEROUN NA PAROUSIASOUN SAN NIKH THN POLITIKH TOUS POU KATESTREPSE THN ELLADA KAI DE THA APALLAGOYME POTE APO AYTOYS

Ανώνυμος είπε...

Επειδή παρακολούθησα τη συνάντηση των Βελ/νών με τους υποψηφίους δημάρχους,
μου προκλήθηκαν κάποιες ερωτήσεις που όποιος ξέρει άς απαντήσει.
1) Αν γινόταν ο πέμπτος δήμος θα ξεσηκώνονταν έτσι οι Βελ/νοί;
2) Αν η περιοχή Σερβίων-Βελβεντού-Τρανοβάλτου-Ελάτης-Λιβαδερού έπαιρνε το όνομα "Δήμος Βελβεντού" θα ξεσηκώνονταν οι Βελ/νοί;
3) Άραγε θα ήταν ενάντια στα μέτρα του "καλλικράτη";
4) Τα μέτρα της κυβέρνησης και του μνημονίου εχουν πολλά απο αυτά περάσει,αλλά δεν είδαμε τους Βελ/νούς να ξεσηκώνονται! Μήπως δεν είναι ο "καλλικράτης" προέκταση του μνημονίου στις διοικητικά τοπικές κοινωνίες;
5) Γιατί οι Βελ/νοί άφηναν μόνους αυτούς που αγωνίζονταν ενάντια στον "καλλικράτη" και στο "αναγκαίο" -κατα τον Κωνσταντόπουλο- Μνημόνιο, είτε ως διαδήλωση ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης είτε ως διαμαρτυρία για τις περικοπές είτε ως καταληψίες για τις επαναλαμβανόμενες αυξήσεις της τιμής της κιλοβατώρας και του πετρελαίου θέρμανσης;?
Μάκη Μπελιά - Μίλτε Ζορμπά – Μανώλη Στεργίου, ΔΕΝ σας είδα να κόπτεστε και πολύ!
6) Γιατί δεν τα βάζετε με τους βουλευτές σας-που τους ψηφίσατε κιόλας- και με τους κυβερνητικούς υποψηφίους, οι οποίοι από υπερβάλοντα ζήλο και μόνο για να δείξουν ότι μπορούν να είναι πιστοί στην κυβέρνηση και θα εκτελέσουν όλα τα προγράμματα του "καλλικράτη"(-βλέπε Κωνσταντόπουλο-);;?
7) Μήπως ψηφίσετε τον Κωνσταντόπουλο με το κεντρικό ψηφοδέλτιό του κι ας μην εχει τοπικούς υποψηφίους κε Στεργίου;;?
8) Ο κος Κωνσταντόπουλος πήρε "ύφος" και βλέμα ώς δήμαρχος και είπε για συνεργασίες μετεκλογικές, μήπως ετοιμάζεται να ξεπουλήσει εκτάσεις δήμόσιες σε εταιρίες φωτοβολταϊκών για δήθεν δημιουργία θέσεων εργασίας;;?
- γιατί τα φωτοβολταϊκά δεν δημιουργούν θέσεις, αλλά κόβουν!!.- Μήπως ζήλεψε κι αυτός με τα σκάνδαλα που ανακονώνονται κάθε τόσο, να γίνει κι αυτός "διάσημος" στα ΜΜΕ;;?
9) Δεν μπορεί ο δήμος να εκμεταλευτεί αυτές τις εκτάσεις φτειάχνοντας τα φωτοβολταϊκά προς ιδίον ώφελος για να ανακουφήσει τους κατοίκους της περιοχής από την ακριβή ενέργεια που μας επιβάλει η κυβέρνηση;;?
10) Είναι ανάγκη οι ιδιώτες να κατέχουν την ενέργεια και να τη δίνουν ή να την κόβουν ή να την ακριβαίνουν κατά το συμφέρον τους για να κερδίζουν;;
11) Υπάρχει περίπτωση οι ιδιώτες να σκεφτούν το κοινωνικό σύνολο και να μη θελήσουν να κερδίζουν;;?
12) Οι ιδιωτ. εταιρίες τι θα βάλουν; τον ήλιο;;?
Α ρε ραγιάδες, ξυπνήστε και μή ψηφίσετε τέτοια λαμόγια που δήθεν θέλουν την ανάπτυξη.
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!
ένας Σερβιώτ’ς

Το Προφίλ μας