Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ολική διακοπή κυκλοφορίας της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων την Κυριακή

Ο αντιπεριφερειάρχης τεχνικών υπηρεσιών Χάρις Γκοβεδάρος σε ανάρτησή του αναφέρει:

Την Κυριακή 21/04/2024 έχουν προγραμματιστεί δοκιμαστικές φορτίσεις σε τμήματα της προβολοδόμησης και αμφιέρειστων, στα πλαίσια των προληπτικών ελέγχων αντοχής της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων, κατά τη διάρκεια των οποίων θα απαιτηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας της γέφυρας.

Με την ευκαιρία να επαναλάβω για ακόμη μία φορά, ότι η σκοπιμότητα των εργασιών που εκτελούνται αυτή την περίοδο στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων έχει να κάνει με την προστασία του τμήματος της προβολοδόμησης από έκθεση σε περιβάλλον υγρασίας και από περαιτέρω οξείδωση του σιδηρού οπλισμού και των τενόντων της, έως ότου λάβουν χώρα οι εργασίες ενίσχυσης και αναβάθμισης του συνόλου της γέφυρας.

Άρα η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο μήκος των τριακοσίων μέτρων της προβολοδόμησης θα γίνει ως συνέπεια των παραπάνω εργασιών και δεν αποτελεί την αιτία γένεσής τους.

Η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο όλο μήκος της γέφυρας θα γίνει μετά το έργο της συνολικής ενίσχυσης και αναβάθμισης της γέφυρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατηγορούσατε την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή για καθυστερήσεις αλλά και εσείς αργά τα ζώα … σας αρέσει όμως και η δημοσιότητα με δελτία τύπου που υποτιμούν την νοημοσύνη των Πολιτών του Δήμου Σερβίων. Δεν γίνεται δουλειά στην Γέφυρα, απλά καθημερινά οι 3 εργάτες κοροϊδεύουν με μία σκούπα και ένα φαράσι στα χέρια να σκουπίζουν τα 300 μέτρα.

Το Προφίλ μας