Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Γέφυρα των Σερβίων – Η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Χ. Γκοβεδάρου

Με την επανάληψη δοκιμαστικής φόρτισης του κρίσιμου προβόλου Μ6-2 αλλά και δειγματοληπτικά τεσσάρων αμφιέρειστων τμημάτων που εδράζονται μεταξύ βάθρων, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες δοκιμαστικές φορτίσεις στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων από την επιστημονική ομάδα των κ.Κατάκαλου Κωνσταντίνου και κ.Πανέτσου Παναγιώτη και σε συνεργασία με τον προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων της Τ.Υ.Έδρας ΠΔΜ κ.Βούρα Αθανάσιο .

Το εξελισσόμενο έργο της στεγάνωσης της πλάκας καταστρώματος στο τμήμα της προβολοδόμησης, θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα και με χρονοδιάγραμμα κατασκευής του περί τα τέλη Μαϊου.

Στο επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί από την ΠΔΜ/Τ.Υ. Έδρας, η μελέτη της αναβάθμισης και ενίσχυσης του συνόλου της γέφυρας προϋπολογισμού 2.547.000,00€.

https://www.kozanilife.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κορόιδο Σερβιώτη, όταν εργαζότανε από κάτω, μέσα στα κουτιά των προβόλων κλείσανε την γέφυρα για να μην συμβεί κανένα ατύχημα. Τώρα που έχουνε ξηλώσει όλο το οδόστρωμα και για να την διασχίσεις περπατάς σημειωτών πάνω από λακκούβες και φρεάτια δεν είναι επικίνδυνα? Άσε που σε κάθε δελτίο τύπου που ανακοινώνει η περιφέρεια ουσιαστικά κοροϊδεύει τους πολίτες. Αναφέρουν ότι κάνουν συγκεκριμένες εργασίες βάση μελέτης και σχεδιασμού. Στο τελευταίο μας λένε κατάμουτρα ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν μετά τις γιορτές του Πάσχα. Καλά σε δημόσιους υπαλλήλους αναθέσανε τις εργασίες συντήρησης ? Έχτες χρονιάρα μέρα την κλείσανε που θα μπορούσαν να το κάνουν από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά είπαμε πουλάνε ελπίδες στους πολίτες σε συνδυασμό με ψυχολογικό πόλεμο. Και γιατί τότε την κλείσανε την γέφυρα τώρα δεν την κλείνουν? Για να φανεί καλός ο νέος περιφερειάρχης ο εκλεκτός του Μητσοτάκη. Για τον Κασαπίδη, τον άσχετο, χρησιμοποίησαν το πρόβλημα της γέφυρας ως αντιπολιτευτικό εργαλείο στις εκλογές μαζί με την ενίσχυση της επιδότησης των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια όπου εκεί γίνανε σημεία και τέρατα.

Το Προφίλ μας