Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Η Στέλλα Τζικανούλα θριαμβεύει στα Ιωάννινα, κατακτώντας δύο ακόμη χρυσά μετάλλια!

Η Στέλλα Τζικανούλα, το αστέρι του ελληνικού επτάθλου, έλαμψε και πάλι, αυτή τη φορά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα. Η αθλήτρια κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, στα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και του ακοντισμού, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ταλέντο και την αφοσίωσή της.

Η Στέλλα Τζικανούλα φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Η πρωταθλήτρια του επτάθλου ετοιμάζεται για μια σειρά από αγώνες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με στόχο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να κατακτήσει ακόμα περισσότερες νίκες.

Η Στέλλα Τζικανούλα θα δώσει το παρόν στο Διεθνές meeting συνθέτων αγωνισμάτων “Milos Aligenis”, που θα λάβει χώρα στο μαγευτικό νησί της Μήλου στις 11-12 Μαΐου. Αυτή η συμμετοχή αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς διακρίσεων που αναμένεται να σημειώσει.


Ακολουθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Σμύρνη της Τουρκίας (25-26 Μαΐου), όπου θα διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο, ενώ έχει προγραμματίσει επίσης να συμμετάσχει σε διάφορα meetings στο εξωτερικό, πριν από τα πανελλήνια πρωταθλήματα στον Βόλο (29-30 Ιουνίου) και στην Πάτρα (6-7 Ιουλίου).

Σε όλους αυτούς τους αγώνες η Στέλλα Τζικανούλα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, με στόχο να κατακτήσει νέες επιτυχίες και να συνεχίσει να αναδεικνύεται ως μια από τις πρωταγωνίστριες αθλήτριες του επτάθλου στην Ευρώπη. Η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά και το ταλέντο της, την καθιστούν ένα πρότυπο για τους νέους αθλητές και μια πηγή έμπνευσης για τον αθλητισμό γενικότερα.

Με κάθε νέα της κατάκτηση, η Στέλλα Τζικανούλα αποδεικνύει ότι ο δρόμος προς την κορυφή απαιτεί όχι μόνο ταλέντο, αλλά και αποφασιστικότητα, υπομονή και σθένος. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Στέλλα Τζικανούλα ετοιμάζεται να γράψει νέες σελίδες στην ιστορία του αθλητισμού και να εξελιχθεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες της γενιάς της.

https://www.servianews.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα συγχαρητήρια που μας κάνεις όλους υπερήφανους.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε?? πως και ξεχασατε να πειτε οτι την εδιωξε ο δημαρχος απο τον τιταν?!!

Ανώνυμος είπε...

@23:01 Κοιτάμε μπροστά εμείς. Εσύ είσαι ακόμη 3 χρόνια κολλημένος πίσω.

Μπράβο Στέλλα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το κορίτσι μόνο συγχαρητήρια του αξίζουν.

23:01. Αντί να γράψεις αυτό το πικρόχολο σχόλιο, ένα μπράβο και ένα συγχαρητήρια δεν έγραψες. Τόσο μίσος έχεις για την Στέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ΤΙΤΑΝ ρε είρωνα 23.01;Υπάρχει ΤΙΤΑΝ είτε στον στίβο είτε στο ποδόσφαιρο;Ο στίβος διαλυμένος και στο ποδόσφαιρο κάνετε τουρισμό,η ομάδα κατάντησε από πρωταγωνίστρια κομπάρσος.Ούτε λίγο σεβασμό στην ιστορία της,το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι ψήφοι που θα παίρνετε στις εκλογές με τον Α ή Β τρόπο απο τον σύλλογο.Δυστυχώς γράφετε ιστορία με μαύρα γράμματα και το μόνο που ξέρετε είναι να γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας,αυτούς που τίμησαν και τιμούν τον τόπο μας μέσω του αθλητισμού.Η διαφορά μας είναι ότι για εσάς αυτοί δεν υπάρχουν,ενώ για εμάς αποτελούν πρότυπα για την κοινωνία και ιδιαίτερα για την νεολαία.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Στελλα αξιζεις πολλα.. Ευγε!Οσοι εχουν στοιχιωδη επαφη και γνωση περι Αθλητισμου..αντιλαμβανονται ποσο δυσκολο ειναι..τι θυσιες και προσπαθειες απαιτουνται..κοπος και προσηλωση.Ναι η σταση και συμπεριφορα καποιων απο πλευρας Δημου Σερβιων..δεν ηταν η πρεπουσα και σωστη απεναντι στο προσωπο σου και το μεγεθος σου..ανοητα απαραδεκτη θαλεγα.Οι συνεχως αναφερομενοι..λες και μπορει να ξεχαστει αυτο..καλο θαναι να το αραιωσουν το τροπαρι λιγο..αν μητι αλλο ζημια κανουν στην προσηλωση σου και στην απαιτουμενη νηφαλιοτητα.Τα θερμα συγχαρητηρια και παλι !

Ανώνυμος είπε...

Ελαττώνοντας το τροπάριο είναι σαν να βάζουμε μαξιλαράκια στην αθλητική διοίκηση που με τρόπο απαράδεκτο απομάκρυνε την Πρωταθλήτρια μας Στέλλα από το γήπεδο. Επίσημα συγχαρητήρια από πλευράς δημάρχου δεν θα υπάρξουν ; Αγαπητή μου Στέλλα εάν είχες μάντρα υλικών ή ήσουν ψηφοφόρος συστρατευόμενος του Ελευθερίου μέχρι και κόκκινο χαλί θα σε στρώνανε. Αυτοί είναι, και κατά τα άλλα φροντίζουν για την φήμη του τόπου. Συγχαρητήρια Στέλλα και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Η αθλήτρια ενώ είναι μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Μυκόνου, χρησιμοποιεί το στάδιο Σερβίων για την προπόνηση της.
Αυτή έφυγε από τον Τιτάν, γιατί είχε κουραστεί και ήθελε να αλλάξει περιβάλλον.
Αλλά πάλι στα Σέρβια γυμνάζεται..
Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την ευχή να επιστρέψει στον ΤΙΤΑΝ, του οποίου η διοίκηση θα την περιβάλλει με στοργή.
Ο ΤΙΤΑΝ έχει ανοιχτή την πόρτα για αυτή και μπορεί να γυρίσει στο σύλλογο, κάνοντας μια νέα αρχή...

Ανώνυμος είπε...

Ποιό στάδιο Σερβίων ρε φίλε. Πηγαίνετε μια βόλτα να δείτε πως είναι. Είναι επικίνδυνο και για περπάτημα οχι για προπόνηση αυτού του επιπέδου. Ο Στίβος, το ταρτάν εγκαταλελειμμένα εντελώς. Ποτέ δεν ήταν έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Παρότι το ταρτάν χάλασε, η αθλήτρια σε αυτό κάνει προπόνηση.
Επί Κοσματοπουλου έγινε το ταρτάν και παραδόθηκε σε κακή κατάσταση.
Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να το εντάξει σε νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και σύντομα θα γίνει η ανακατασκευή του...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

19:15 συνεχίζεις το τροπάριο σου εσύ χρόνια τώρα. Η ίδια καραμέλα! Αλλά ευτυχώς η κοινωνία των Σερβίων γνωρίζει πολύ καλά τον άνανδρο και ντροπιαστικό τρόπο που την διώξατε από τον Τιτάν.

Δεν πάει να είναι και αθλήτρια του ΑΟ Ρόδου; Όπου θέλει μπορεί να κάνει προπόνηση. Εξάλλου τι μας λες δηλαδή; Πως το Δημοτικό Στάδιο Σερβίων είναι του Α.Σ Τιτάν; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου για να δεις τις γράφεις. Μιλάμε για ένα δημοτικό στάδιο που ο καθένας μπορείς να το χρησιμοποιεί. Ο καθένας. Από όποιο μέρος της γης και αν είναι. Τώρα αν εσύ θέλεις να το χρησιμοποιεί μόνο το παρεάκι του Ελευθερίου, συγνώμη που θα στο χαλάσω, αλλά πλανάσαι πλάνην οικτράν.

Το ταρτάν είναι για πέταμα πλέον, αλλά ο Ελευθερίου πέντε χρόνια τώρα τι έκανε για να το διορθώσει; Τίποτα! Ακατάλληλο ακόμη και για περπάτημα είναι.

Θέλεις να θυμηθούμε το περιστατικό με το κλειδί, με την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο ΑΣ Τιτάν γεμάτη λοιδορία προς το πρόσωπό της ή πως καταστρέψατε πέρυσι όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε στη προπόνηση;

Εσύ μιλάς εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής να γυρίσει στον Τιτάν; Αλήθεια τώρα; Τι σχέση έχει ο Δήμος με έναν ιδιωτικό αθλητικό σύλλογο; Είδες πως προδίδεσαι για ακόμη μια φορά; Θα πάω να ρωτήσω αύριο τον Ελευθερίου αν σου έδωσε την άδεια να γράφεις εκ μέρους του.

Λίγη ντροπή αν είχατε, τουλάχιστον δεν θα μιλούσατε. Αλλά ποιος την έχασε για την βρείτε εσείς;

Μια πρωταθλήτρια "κόσμημα" για τον τόπο, αλλά για το παρεάκι είναι "κόκκινο πανί" γιατί η Στέλλα αντιδρά και μιλά όπου βλέπει πως χάνει το δίκιο της και της στερούν τα εφόδια που χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Προς 19:15 ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΨΕΥΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΠΑΡΕΆΚΙ
ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΩΝΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΕΚΔΙΩΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΒΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ "ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΗΚΑΜΕ"
ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 15:24 αναγραφοντα..ελαττωνοντας το τροπαριο.Εχεις ολο το δικαιωμα να βαζεις πλατες οπου θελεις και να καυτηριαζεις τα κακως κειμενα ολων.Μπερδευεις ομως την Στελλα με την Κασσιανη και το τροπαριο της αυριο Μ.Τριτη.Αλλο η επαναληψη του ενος κι αλλο το της εις βαρος της Στελλας γεγονος.Ειπα να σεβαστουμε την Αθλητρια και τις προσπαθειες της..τωρα αν μερικοι θεωρουν σωστο καθε φορα με τις επιτυχιες της να βγανει και η σχετικη χολη..forgetten.Εκεινο ομως που σιγουρα πρεπει να ελαττωθει ειναι το τροπαριο κι ο χορος των Ανωνυμων..καλο θαναι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτά περί χολής να τα πεις στον γείτονα σου που τον ψήφησες και τώρα του κάνεις και πλάτες. Το τροπάριο της Κασσιανής θα συνεχιστεί μέχρι ο Ιούδας ο δόλιος οδηγηθεί σε Μετάνοια, εκτός και επιλέξει την διέξοδο της κρεμάλας, από εγωισμό και αλαζονεία. Καλή Ανάσταση.

Το Προφίλ μας