Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Πρόγραμμα Fiesta Voio 25-28 Ιουλίου 2024

Το FIESTA VOIO επιστρέφει δυναμικότερο από ποτέ. Ζείστε ένα τετραήμερο πάρτι γεμάτο μουσική, διασκέδαση και περιπέτεια. Το αγαπημένο σας φεστιβάλ ανανεώνει για τρίτη χρονιά το ραντεβού του με το κοινό, με ένα κορυφαίο line-up μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα.

Όπως και κάθε χρόνο, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Μικρόκαστρο του Δήμου Βοΐου, στην Δυτική Μακεδονία από τις 25 έως και τις 28 Ιουλίου 2024, Η τοποθεσία του φεστιβάλ είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω της Εγνατίας Οδού, μιάμιση ώρα από τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα και την Φλώρινα. Αν ο στόχος σου για το φετινό καλοκαίρι είναι να πραγματοποιήσεις τις διακοπές σου υπό τον ήχο της αγαπημένης σου μουσικής και να κερδίσεις νέες εμπειρίες μέσα από μία σειρά μοναδικών δραστηριοτήτων, το FIESTA VOIO είναι η ιδανική επιλογή για εσένα και τους φίλους σου!

Το line-up του FIESTA VOIO, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε live πολλά από τα πιο σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Τη σκηνή του φεστιβάλ θα τιμήσουν σπουδαίοι μουσικοί και ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής (Γιάννης Χαρούλης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Κότσιρας, Ιουλία Καραπατάκη, Αφοί Τσαχουρίδη), αλλά και τα πιο γνωστά ονόματα του εγχώριου Hip Ηop (Bloody Hawk, Dani Gambino, Μικρός Κλέφτης). Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα του FIΕSTA VOIO, στη σκηνή θα ανέβουν ο Σπύρος Γραμμένος, οι Fundracar και οι Κούπες. Οι συναυλίες θα συνοδεύονται από τους χαρακτηριστικούς ήχους των χάλκινων Βαλκανικών Μπαντών, αλλά και από ολονύκτια Dj sets (Kiki Botonaki, Two Names, Elias Kazais) που θα σας ταξιδέψουν σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Όπως έχει αποδείξει το FIESTA VOIO είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ μουσικής. Οι αγαπημένες δραστηριότητες του κοινού, που ξεχώρισαν τα προηγούμενα χρόνια, θα είναι και πάλι εδώ. Από τα περιπετειώδη canoe kayak, παραπέντε και zipline, μέχρι τις μοναδικές εμπειρίες της ιππασίας, της αναρρίχησης ή τις μαγευτικές πεζοπορίες, κάθε στιγμή στο FIESTA VOIO είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει και φέτος ειδικά διαμορφωμένος χώρος δωρεάν camping.

Κλείσε εισιτήρια τώρα ώστε να ζήσεις από κοντά την πιο ανεπανάληπτη φεστιβαλική εμπειρία στην Ελλάδα!

Τιμές εισιτηρίων:

Πέμπτη: 12 ευρώ (προπώληση) 15 ευρώ (ταμείο)

Παρ-Σαβ-Κυρ: 15 ευρώ (προπώληση) 18 ευρώ (ταμείο)

4ήμερο εισιτήριο: Early birds 40 ευρώ / 45 ευρώ (ταμείο)

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία κηδεμόνα.

  Για ευκολότερη πρόσβαση στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων από και προς την Κοζάνη. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι. Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Fiesta Voio!                                                                               

* Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στον χώρο του φεστιβάλ (ιππασία, hiking, zipline, canoe kayak, παραπέντε).

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ, με σειρά εμφάνισης :

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΟΪΟΥ, FUNDRACAR, ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ , DJ TWO NAMES

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΚΟΥΠΕΣ , ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ , DJ KIKI BOTONAKI

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ , DANI GAMBINO , BLOODY HAWK , DJ ELIAS KAZAIS 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ , ΑΦΟΙ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ

 

Έκδοση Εισιτηρίων :   https://shorturl.at/vHNV7

 

Facebook :  @fiestavoio   Instagram : @fiestavoio 

 

Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αντώνης Θεοχάρη Κιούκας

Χορηγία: Amstel | Με την υποστήριξη: Μαλαματίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας