Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο για την Στέλλα Τζικανούλα στο αγώνισμα του Επτάθλου

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στην εντυπωσιακή συλλογή της η Στέλλα Τζικανούλα στο αγώνισμα του επτάθλου, κυριαρχώντας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα, αποτέλεσε την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για την αθλήτρια του Χρήστου Γυλτίδη, με την παρουσία της στην κορυφή του βάθρου να αποτελεί μια συνήθεια γι’ αυτήν.

Η συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου για την Στέλλα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα αγώνων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και αναμενόμενες επιτυχίες. Ανάμεσα σε αυτούς, το Διεθνές meeting συνθέτων αγωνισμάτων “Milos Aligenis”που θα λάβει χώρα στο μαγευτικό νησί της Μήλου στις 11-12 Μαΐου.

Ακολουθούν το βαλκανικό πρωτάθλημα στη Σμύρνη της Τουρκίας (25-26 Μαΐου), αρκετά meetings στο εξωτερικό και τα πανελλήνια πρωταθλήματα στον Βόλο (29-30 Ιουνίου) και στην Πάτρα (6-7 Ιουλίου), όπου η Στέλλα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κατακτήσει νέες επιτυχίες και να συνεχίσει να αναδεικνύεται ως μια από τις πρωταγωνίστριες αθλήτριες του επτάθλου στην Ευρώπη.

Η Στέλλα Τζικανούλα αποτελεί πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας για τον αθλητισμό όχι μόνο της περιοχής του Δήμου Σερβίων αλλά της Ελλάδας γενικότερα, και η συνεχής της επιτυχία αποτελεί αναμφίβολα αφορμή για αναγνώριση, με την ίδια να δείχνει αποφασισμένη να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή του αθλήματος και να συνεχίσει να εμπνέει με τις επιδόσεις της.

https://www.servianews.gr 




 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μπράβο σε αυτό το κορίτσι!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε κ. Μπουκουβάλα εδώ ένα αρθρακι για συγχαρητήρια δεν θα γράψουμε; Δεν είναι σερβιωτισσα η Στέλλα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο η Στέλλα,υπάρχουν και άλλοι που διακρίθηκαν αλλά για την παρέα του Ελευθερίου δεν είναι Σερβιώτες.Συγχαρητήρια Στέλλα,εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Στέλλα!!! Μας έκανε ξανά περήφανους!...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκαιο έχει ο Κακαφίκας !!!

Ανώνυμος είπε...

Προς ... ο αγυρτης ανεκδιηγητος ? αυτος ηταν μετα το Δημαρχο και η κλωτσια που εφαγε απ τον κοσμο θα μεινει στην ιστορια.Ο Λαος παντα στελνει στα αζητητα αυτους που καβαλανε καλαμι,οσους τενεκεδες αδειους φουσκωνουν σαν παγωνια μεσα στην νιρβανα του θολωμενου τους μυαλου και την πληρη αμορφωσια τους ενω θεωρουν τον εαυτο τους διαβασμενο και γνωστη των παντων,το αδειο και το τιποτα τελικα τους καταπινει.Ευτυχως απαλλαχτηκαμε.Ξεβρωμισε καπως ο τοπος.

Ανώνυμος είπε...

Προς
9/4/24 18:22

Αυτό ο ''Αγύρτης'' έχει τελειώσει και ένα πανεπιστήμιο και βιοπορίζεται από αυτό ενεργά στην κλοινωνία των Σερβίων. Ούτε καμία θέση στο δημόσιο κατέλαβε, ούτε φίλησε κατουρημένες ποδιές για βόλεμα σαν μερικούς που το μόνο που ξέρουν είναι να τα κόβουν χοντρά στην κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Σε τί εκτίμηση σε έχει η κοινωνία του Δημου Σερβίων φάνηκε στις εκλογές.Για μιά φορά ακόμη δείχνεις το επίπεδό σου λέγοντας για τους δημόσιους υπαλλήλους ότι βολεύτηκαν φιλώντας κατουρημένες ποδιές.Αυτό είναι το πιστεύω σου και το σαν μερικούς τόβαλες για ασπίδα.Ούτε για κλωτσιές δεν είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Προς 18:50 9/4/24 Ναι στην κλοι-νωνια σωστα τογραψες,ολοι καπως βιοποριζονται, το θεμα μας αυτο ειναι ?η οτι φτασαμε στην καταντια να εχουμε τεφαρικια σε θεσεις σημαντικες?οσο για κατουρημενες ποδιες λαθος πορτα χτυπησες μαιντανε αν ηξερες που δουλευαν καποιοι εσυ ουτε μια μερα δε θα αντεχες εκει.Παει πολυ ομως να αναγαγεις τους τροφιμους της Παραπαιδειας σε προσφεροντες.Τωρα αν οι Αληθειες ειναι χοντρες τι να κανουμε πρεπει ενιοτε να τις κοβουν καποιοι σε αυτον τον Τοπο.

Ανώνυμος είπε...

9/4/24 20:28

Ήξερα τις σούρες που κάνανε εν ώρα εργασίας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΥΝ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΦΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ "120 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ" ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ "ΛΑΘΟΣ" ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ "ΛΑΘΟΣ" ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

Προς 21:21 9/4/24 Ξεκινας με το Εγω ξερω,την τυφλαμαρα σου ξερεις.Σε αυτο το Κρατος που στηριζεις Πουρε Αριστεροδεξιε,διαλεξε,δυστηχως καποιοι αναγκαζονται να φιλησουν κατουρημενες ποδιες ετσι το χτισατε το Δοβλετι ανταμα.Εχεις προβλημα με τους Συριζαιους ομως το τι γινεται γυρω σου μυρουδια δεν παιρνεις,βαλε ομως το ονοματακι σου να δουμε πως σιτιζεσαι για να σου βγαλουμε το καπελο αν πρεπει,μαλλον σε κοβω με το χερι απλωμενο στα επιδοματα,βλεπεις η τουφα και το αραλικι ειναι πιο καλα,αλεως κατι θα φιλουσες κι εσυ αν σου αρεσε η δλια.Δεκανικι της κακιας ωρας κρινεις κι ανθρωπους κιολας. Ελα συνελθε λιγο.

Ανώνυμος είπε...

15:44
Γράψε το ονομα σου και θα γραψω και το δικό μου
Κανείς βέβαια ένα λάθος. Αυτό το κράτος το χτισατε εσείς οι άνω των 40-50. Ξέρεις πόσο απέχω από αυτό; Που να ξέρεις. Γαβ
Και ναι έχω πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ του πλούσιου κομάντο των 20 ημερών κασσελακη

Ανώνυμος είπε...

21:05 10/4/24 Εχεις μεγαλη πλακα.Πρωτον παιζεις την κολοκυθια,εγω για σημαντικα πραγματα το ονομα μου το βαζω,εσυ πονηρουλη δεν..απ οτι διαπιστωνουμε για αυτα που καιγεσαι.Δευτερον προσδιοριζεις ηλικια αλλων και τους τσουβαλιαζεις ολους.Το τι 30 τι 40 τι 50 λαικη εκφραση την αγνοεις,ελα που ομως δε μας λες με τι μπικικινια βιοποριζεσαι.Γιατι κωλυεσαι προφεσορε?.Τριτον αφου απεχεις ηλικιακα μαλλον με δικαιωνεις για την τουφα και αραλικι που ελεγα.Τεταρτο και τελευταιο,δικαιωμα σου να εχεις προβλημα με τον Συριζα και με οποιο κομμα γουσταρεις,ομως για τους γλυφτες και περι κατουρ ποδιων νασαι πιο αντικειμενικος,αλλιως εχεις προβλημα μαλλον με τον εαυτο σου πιο πολυ.Οσο για το Γαβ,κοπροσκυλο δεν υπηρξα ποτε αυτη ειναι η γλωσσα που ομιλειτε ολα τα τεμπελοσκυλα μεταξυ σας.Αμε στο καλο.

Ανώνυμος είπε...

15:44 φαίνεται σαν να σου πάτησε τον καλό ο 21:21. Πάντως έχει πλάκα να ζητάνε το όνομα κάποιου ενώ εσύ γράφεις ανώνυμα!

Ανώνυμος είπε...

Και μπράβο και πάλι στην Στέλλα μας!

Ανώνυμος είπε...

Όπως βλέπεις αγαπητή μου Στέλλα, σε αυτόν τον τόπο κανείς δεν μπορεί να Αγιάσει. Εσύ μας έδωσες μία μεγάλη χαρά και οι βαλτοί μίας αρρωστημένης δημοτικής παράταξης σε κυνηγούν ακόμα και στις επιτυχίες σου. Τι σχέση έχουν όλες αυτές οι μπούρδες που έχουν γραφεί στα σχόλια με την δικής επιτυχία δεν μπόρεσα να καταλάβω. Και ένας άγνωστος που θα τις διαβάσει θα πει ότι στα Σέρβια όλοι τους χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη. Συγχαρητήρια και πάλι !

Το Προφίλ μας