Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου με την υποψήφια Ευρωβουλευτή με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής Όλγα Μαρκογιαννάκη

Το Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου επισκέφθηκε στο Δημαρχείο η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής, Όλγα Μαρκογιαννάκη σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, στα πλαίσια της περιοδείας της στο Δήμο Σερβίων.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την κ. Μαρκογιαννάκη σημαντικά θέματα της περιοχής και της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα, ενώ παρουσίασε συνοπτικά τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη πενταετία.

 

Η κ. Μαρκογιαννάκη τόνισε τη δέσμευσή της να εκπροσωπήσει αποτελεσματικά τα συμφέροντα του Δήμου Σερβίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να εργαστεί για την προώθηση των συμφερόντων της περιοχής.

 

Η συνάντηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για ανοιχτό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του Δημάρχου και της κ. Μαρκογιαννάκη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά της ΔΗΜΤΟ τι λένε;

Ανώνυμος είπε...

Χειραψίες με όλους αλλά το Δημοτικό συμβούλιο με 8 στους 10 δεξιούς και ακροδεξιούς μέσα.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΈΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικά το 2019 στο συρτάρι τι χαρτιά είχε και έδειχνε σε όσους πέρναγαν από το σπίτι του ? Χαχαχαχαχα

Το Προφίλ μας