Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Λένα Τσικαρδάνη: Υποψήφια για την διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές για την διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό "Δυναμικό ΤΕΕ", με επικεφαλής την Βούλα Χριστοπούλου, πιστεύοντας ότι μπορούμε να έχουμε το ΤΕΕ που μας αξίζει, με άποψη καθαρή και επιστημονική για τα δρώμενα της περιοχής. 
Οι εξελίξεις που τρέχουν δεν επιτρέπουν να μένουμε ανενεργοί, και το ΤΕΕ μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο! Ζητάω λοιπόν την ψήφο σας, και εύχομαι έναν όμορφο αγώνα που θα οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα για την περιοχή!
 
Ελένη Τσικαρδάνη
Χημικός Μηχανικός MSc
Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Εργάζεται στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) στην Κοζάνη, ως στέλεχος του γραφείου Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων με ενασχόληση στην εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών, την περιβαλλοντική νομοθεσία, την διαχείριση υδατικών πόρων και σε θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος.
Εργάστηκε στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στο Κέντρο Τεχνολογίας και Εφαρμογών Στερεών Καυσίμων (νυν ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ) με ενασχόληση σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Διετέλεσε συνεργάτις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την κατάρτιση του Σχεδίου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Συνεργάστηκε ως επιστημονική συνεργάτις με την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. όπου μεταξύ των άλλων ήταν υπεύθυνη για τη σύνταξη της πρότασης χρηματοδότησης του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων της Π.Δ.Μ. από το Ταμείο Συνοχής. Δίδαξε ως εργαστηριακή συνεργάτις επί σειρά ετών στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Έχει συμβάλει στη συλλογική δραστηριότητα του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στην μόνιμη επιτροπή Περιβάλλοντος, της οποίας διετέλεσε και επιμελήτρια στο παρελθόν, καθώς και σε ομάδες εργασίας με αντικείμενο περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής.
Κόρη του Αλέξανδρου Τσικαρδάνη και της Μαρίας Καραλιώτα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια Κοζάνης όπου και συνεχίζει να διαμένει μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Πεκόπουλο και έχει δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Μαρία, φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας