Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε οδούς της πόλης της Κοζάνης και σε περιοχές των δήμων Σερβίων και Βελβεντού, την Κυριακή 7/4

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Κυριακή 07-04-2024 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:30 έως 12:30 στις εξής περιοχές και οδούς της πόλης της Κοζάνης:

 

Περιοχή Τηλεθέρμανσης Κοζάνης, τμήμα της περιοχής Κασλά από Τηλεθέρμανση έως μεταφορική Νιάκα και στις οδούς Δημοκρατίας από το ύψος της Ι. Δραγούμη έως τη Νομαρχία, Αρμενοπούλου, Δημ. Καραγκούνη, Παπασιώπη, Γράμμου, Αετοράχης, Δελμούζου, Δοδούρα, Αγίας Άννης, Νάξιου Δία, Αρματωλών.

Επίσης, την Κυριακή 07-04-2024 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 14:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού:

περιοχή Γέφυρας λίμνης Πολυφύτου, Αγία Κυριακή, Ίμερα, Αύρα, Πολύφυτο, Τμήμα Βελβεντού (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, ΑΓ.Σ Δήμητρα, Ξυλουργείου Τέτου, περιοχή Οινοποιείων κου. Καμκούτη, Ζανδέ και Βογιατζή, ΤΟΕΒ Βελβεντού).

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤOΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ

Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προκήρυξη στον Δήμο Σερβιών για θέση υδραυλικού ΔΕ διάρκειας 8 μήνες.

http://www.dservion.gr/index.php/prokirykseis/diagonismoi-proslipseon/585-proslipsi-prosopikou-de-texnikou-de-ydravlikon-me-synapsi-symvasis-ergasias-orismenou-xronou

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησα την Παρασκευη αρμόδιο υπάλληλο δικό μας παιδί γιατί δεν βγάζουν την θέση μόνιμου μέσω ΑΣΕΠ και βγάζουν οχταμηνο. Μου είπε δεν υπάρχουν λεφτά. Μετά είδα στην Διαύγεια τον μισθό ενός συνεργάτη του δημάρχου που δεν υπήρχε πριν τον Ελευθερίου. Μισθός όσο ο μισθός 3 υδραυλικών. Όσα και ο δημαρχος. Κανείς δεν ξέρει τι κάνει .Τους ψηφίσαμε και τους ξαναψηφισαμε. Σοφός ο λαός των Σερβιων

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι ειδικοί συνεργάτες του Ελευθερίου πρέπει νάχουνε πολύ μυαλό.Τέτοια αλφαδιά στον Δήμο Σερβίων δεν ξανάδα.

Το Προφίλ μας