Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νίκο Σαρρή πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος κ. Ιωάννης Ράπτης την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πυρασφάλεια και την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας από τις επιχειρήσεις και αποφασίστηκε να διεξαχθεί στο προσεχές διάστημα ημερίδα με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Κοζάνης και του Τεχνικού Επιμελητηρίου για την ενημέρωση των επιχειρηματιών της περιοχής σε θέματα που αφορούν την πυρασφάλεια των επιχειρήσεων και των κτιρίων.
Ο κ. Σαρρής ευχήθηκε στον νέο Περιφερειακό Διοικητή να έχει μία εποικοδομητική  θητεία και επιβεβαιώθηκε από κοινού η πρόθεση για αγαστή συνεργασία ώστε να εξασφαλιστεί η εφαρμογή της νομοθεσίας σε θέματα πυρασφάλειας και των απαραίτητων μέτρων πρόληψης περιστατικών πυρκαγιάς από τις επιχειρήσεις για την ασφαλή λειτουργία τους. 
.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας