Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Επιστολή του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη στα μέλη του Κινήματος

Συντρόφισσες, σύντροφοι, Ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Τίποτα δεν μοιάζει με το χθες και όλα θα είναι διαφορετικά αύριο.
Η γενικευμένη κρίση υγείας λόγω κορωνοΐού πλήττει και τη χώρα μας, και τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα που τη συνοδεύουν έχουν αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα μας. Η απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού δεν αποτελεί για εμάς καταναγκασμό, αλλά αυτονόητη υποχρέωση. Το κάνουμε με αγάπη! Αγάπη για τη ζωή, αγάπη για την οικογένεια μας, αγάπη για τους συνανθρώπους μας, αγάπη για την πατρίδα μας!
Για αυτό και θα τα καταφέρουμε, να βγούμε υγιείς, νικητές από αυτή τη μάχη, για να βάλουμε ξανά τη ζωή μας μπροστά!

Σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η στήριξη της κοινωνικής συνοχής, θεμελιώδεις αρχές και αξίες συνδεδεμένες άρρηκτα με την παράταξη μας, αποκτούν νέα υπόσταση και περιεχόμενο. Γίνονται συλλογικά αιτούμενα. Για αυτό και θα είμαστε εμείς, όλοι μαζί, στην πρώτη γραμμή που θα τις ενσαρκώσουμε και θα τις υπηρετήσουμε έμπρακτα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες μέρες που ζούμε.
Σε αυτή τη μάχη κανείς μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του. Ξέρουμε ότι ο αναγκαστικός περιορισμός των επιλογών μας, των συνηθειών μας, των κοινωνικών μας σχέσεων, δημιουργεί σε πολλούς από εμάς μεγάλο κενό στην ανάγκη επικοινωνίας, ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων.
Στο πλαίσιο αυτό σας γνωστοποιούμε ότι η Συνήγορος Μέλους του Κινήματος Αλλαγής σ. Ευαγγελία Κουρουπάκη (κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΕΚΠΑ στην Διαχείριση Κρίσεων Υγείας) είναι στη διάθεση σας για επικοινωνία, σε ανοιχτή γραμμή, στα τηλέφωνα 6932458869 και 6970136364 αλλά και ηλεκτρονικά στο e–mail synigoroska@gmail.com, για οτιδήποτε απασχολεί εσάς ή πρόσωπα που κρίνετε ότι το έχουν ανάγκη.
Συντροφικά,
Μανώλης Χριστοδουλάκης
Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας