Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Aνακοίνωση του Σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Κοζάνης: “Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Αγαπητοί συμπολίτες μας,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Όπως είναι γνωστό τα καταστήματα μας έκλεισαν στις 13/3 με απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την τήρηση των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
Είμαστε ένας κλάδος που συναναστράφηκε με πολύ κόσμο πριν κλείσουν τα καταστήματα μας συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάποιος από εμάς είναι φορέας του ιού. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ποσό σημαντικό είναι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τούς γύρω μας πριν γίνουμε αίτια τής εξάπλωσης του ιού και στον τόπο μας.
Ξέρουμε ότι η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία όλων μας, όμως θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να κάνετε υπομονή και να μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους μας, ζητώντας τους να σας εξυπηρετήσουν κατ’οικον.
Η απόφαση αυτή είναι συλλογική. Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, καθώς ακόμα και σήμερα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε όλοι, η παράνομη αυτή δραστηριότητα συνεχίζεται και αποτελεί πλέον μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που μας ενημερώσατε για να ξέρουμε να αφήσουμε όλοι Φαλάκρα. Υπάρχει ένας εισαγγελέας να σας μαζέψει μέσα όλους? Στο Στρατό το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει ο οπλίτης σε καιρούς ειρήνης και πολέμου είναι η προσωπική του υγιεινή και η ευπρέπεια.

Το Προφίλ μας