Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό: « Παραμένουμε δυνατοί, αισιόδοξοι, (…) και ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας »

Στους πολίτες απευθύνεται ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, μέσω του μηνύματος του για τις  πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Ο δήμαρχος αναφέρεται στη δημιουργία γραμμής εξυπηρέτησης ΑμεΑ για την στήριξη των ευπαθών ομάδων,  αλλά και στην εξυπηρέτηση βασικών αναγκών των ατόμων της τρίτης ηλικίας από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στη λειτουργία μονάδας αιμοληψίας στο χώρο του ΚΗΦΗ με την
ευθύνη της Μονάδας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.
Ο κ. Μαλούτας υπογραμμίζει «Οι ώρες που περνάμε είναι κρίσιμες. Ζούμε πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις , όμως η αυριανή μέρα πρέπει να  μας βρει όλους υγιείς, ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας.  (…)
Η δοκιμασία που περνάμε είναι πρωτόγνωρη και δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Παραμένουμε δυνατοί, αισιόδοξοι, με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στον εαυτό μας και τους γύρω μας και ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας, ώστε να βγούμε νικητές από αυτή την πανδημία.».
Το μήνυμα του δημάρχου ΚοζάνηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας