Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Γ. Κασαπίδης: “Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου με την απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V της ΔΕΗ για 30 ημέρες”

Ερωτηθείς σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για την αναστολή της λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση και την ανακούφιση μου με την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά για την αναστολή της λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V της ΔΕΗ για 30 ημέρες. Αποτελούσε αίτημα όλων των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το εξέφρασαν όλοι οι Βουλευτές αλλά και φορείς της Π.Ε. Κοζάνης. Το συζητήσαμε και στο προχθεσινό περιφερειακό συμβούλιο, ενώ το είχα ήδη αιτηθεί εγγράφως με επιστολή μου (Α.Π.43286/23-3-2020) προς τους συναρμόδιους Υπουργούς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η.
Με την απόφαση αυτή αποτρέπεται πιθανότητα μετάδοσης και διασποράς του ιού μεταξύ εκατοντάδων εργαζομένων στο χώρο του εργοταξίου αλλά και ευρύτερα στη Δυτική Μακεδονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας