Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: “Ήρεμα δήμαρχε”

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις του ο δήμαρχος αναφέρεται στην αγορά από τον δήμο εξοπλισμού για την αποκομιδή σκουπιδιών και την εκτέλεση τεχνικών έργων, με την επισημείωση ότι «Σιγά-σιγά θα πρέπει να αρχίζουν να "πιάνουν τόπο" τα λεφτά του Δημότη μας...», ενώ παράλληλα συγχαίρει τον αντιδήμαρχο κ. Ποντίκη για την προσπάθειά του
Αποκρύπτει όμως ο δήμαρχος ότι:
1. Η χρηματοδότηση της αγοράς εξοπλισμού γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπ. Εσωτερικών, που αφορά όλους τους δήμους της χώρας, με αποκλειστικό σκοπό την αγορά εξοπλισμού, αποκλείοντας κάθε είδους άλλη προμήθεια.
Άρα ο δήμαρχος δεν έκανε οικονομίες από τα λεφτά των δημοτών για να αγοράσει εξοπλισμό. Αν αυτό μπορέσει και το κάνει, πρώτοι εμείς θα τον χειροκροτήσουμε.
2. Η χρηματοδότηση, η αποδοχή της χρηματοδότησης στα πλαίσια του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ έγιναν στην προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Η παρούσα δημοτική αρχή απλώς διεκπεραιώνει και ολοκληρώνει διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από το πρόγραμμα (διαγωνισμός προμήθειας, συμβάσεις, κλπ).
Τι θα έκανε δηλαδή, δεν θα προχωρούσε τις διαδικασίες, δεν θα έκανε τον διαγωνισμό για την αγορά;
3. Τιμούμε τον κ. Ποντίκη ως αντιδήμαρχο και κάθε αντιδήμαρχο για την προσφορά τους στον δήμο.
Όμως το θέμα των προδιαγραφών, της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης κλπ, αποτελούν αντικείμενο εξειδικευμένης γνώσης, την οποία κατέχουν οι μηχανικοί του δήμου και οι οποίοι διεκπεραίωσαν όλη αυτή την διαδικασία.
Τους συγχαίρω γι αυτό.
Κλείνοντας θέλω να πω τούτο. Θα χειροκροτήσουμε δημόσια τον δήμαρχο όταν τον δούμε να εντάσσει έργα στο ΕΣΠΑ με την ωρίμανση των σχετικών μελετών, ανεξαρτήτως αν ολοκληρώσει τα έργα αυτά.
Με λίγα λόγια θα τον χειροκροτήσουμε όταν φέρει χρήματα στον δήμο που δεν προέρχονται από το Υπ. Εσωτερικών αλλά από άλλα υπουργεία ή την περιφέρεια.

https://www.facebook.com/konstantopoulos.v

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Βασίλη πες τα. Κάποιοι νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο. Παρουσίασε ο καθηγητής τη προμήθεια οχημάτων ως αποτέλεσμα των οικονομιών που έκανε μεσα σε έξι μήνες. Δεν είχα το θάρρος να πει ότι ειναι απο προγραμμα. Ούτε αυτο. Ντροπή

Κοζανιτης είπε...

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω σε εσας στα Σερβια...ειναι οτι ο Κωνσταντοπουλος ειναι μακραν ο καταληλοτερος και ικανοτερος για τη θεση του Δημαρχου, αλλα εσεις επιμενετε σε επιλογες (Κοσματοπουλος και Ελευθεριου)που οδηγουν στο βουρκο...δεν βγαζει νοημα αυτο που κανετε για την περιοχη σας!!! Δεν σας ενδιαφερει να προοδευσετε? Πως επιλεγετε εναν ανθρωπο για τη θεση του Δημαρχου, εαν κερνα ή εαν κανει εργα? Ειστε απιστευτοι και αξιοι της μοιρας σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρήκαν τώρα που δεν υπάρχει ψυχή έξω να μας πουν πόσο εργατικοί είναι και πόσο μεγάλα πράγματα κάνουν. Όταν με το καλό τελιώση αυτό που ζουμε τότε θα δούμε τι θα κάνουν για την περιοχή μας.Φυσίκα το να λες οτί όλα τα έκανες εσύ αυτό και να μην αναγνωρίζεις και την προσπάθεια του άλλου είναι μεγάλο μείον δήμαρχε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΟΧΙ ΠΟΝΗΡΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΤΣΙ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αύριο-μεθαύριο θα λένε ότι την εποχή του κορονοιού ο Δήμος δούλευε κανονικά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κοζανιτη 3,04 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ευθύνη του Κωνσταντόπουλου είναι ότι στην θητεία του εμπιστεύτηκε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε, ανθρώπους που εμπιστεύτηκε σε θέσεις ευθύνης και τελικά τον πούλησαν .
Αλλά πως θα μπορούσε να το προβλέψει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Στην 4ετία του Κωνσταντόπουλου ο Ελευθερίου ήταν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου για δύο χρόνια.Πως οι Σερβιώτες κατάλαβαν για τον Κωνσταντόπουλο και όχι για τον Ελευθερίου;Προεκλογικά ο Ελευθερίου δεν ήταν αυτός που μιλούσε θετικά για την θητεία του Κωνσταντόπουλου;Μάλλον δεν μας τα λές καλά 9.37.

Ανώνυμος είπε...

Ζωντανά παραδείγματα ο Ν.Λ.και ο Τ.Κ.Να βοηθήσω;Πρώην και νύν Αντιδήμαρχοι.

Ανώνυμος είπε...

Και Εσυ Κωνσταντόπουλε πηρες δάνειο και πλήρωσςς εφειλες του Δήμου απο λαιότερους Δημαρχούε ενώ έλεγες οτι τα χρήματα ηταν απο τα αποθεματικά του Δήμου ή κάνουμε λάθος?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΙΝΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΑΒΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΟΛΑ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΡΒΙΩΤΗ ΝΤΕ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Επί των ημερών μας δεν πήραμε κανένα δάνειο. Εμείς τα δύο πρώτα χρόνια κάναμε οικονομίες περίπου 1.5 εκ. ευρώ και ξεπληρώσαμε χρέη των προηγούμενων, και πήραμε επιχορήγηση περίπου 2.0 εκ. ευρώ (1,981 εκ.) από το Υπ. Εσωτερικών, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών (χρέη πάλι των προηγούμενων). Και βέβαια ποτέ δεν είπαμε ότι η επιχορήγηση ήταν από τα αποθεματικά του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Την ουσία να δούμε όλοι.Μιά 4ετία ακόμη χαμένη για τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΛΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΕΗ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕΣ ΕΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ :"ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ." ΜΟΛΙΣ ΕΘΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ 1.24 ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα σε μικρογραφία...
Όπως κατηγορεί ο Αλέ6ης τον Κούλη, έτσι γίνεται και σε τοπικό επίπεδο με αυτούς τους κυρίους.
Ότι να΄ναι!
Τα Σέρβια έγιναν ενα χωριό γερόντων και σε 20 χρόνια θα πεθάνουν και αυτοί...
Κοιτάξτε να κρατήσετε τη νεολαία εδώ και να πάρει ζωή ο τόπος με ότι αυτό συνεπάγεται, και αφήστε ποιος έδωσε τα λεφτά και ποιανού κινήσεις ήταν αυτές...
Τους πολίτες δεν τους νοιάζει αν λέγεται Κωνσταντόπουλος ή Ελευθερίου ο δήμαρχος...
τους νοιάζει να καλυτερέψει η ζωή τους σε όλους τους τομείς...
απο την υγεία μεχρι την ψυχαγωγία και την καθημερινότητα.
Το 35% των ανθρώπων που μένουν εδώ είναι άνεργοι, και ο Κωνσταντοπουλος και ο Ελευθερίου μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα!
Ειλικρινά μετανοιώνω που ξαναγύρισα στα Σέρβια.
Μάλλον ήρθε η ώρα της φυγής, και ας με λυπεί που το λέω.
Πλέον δεν έχουν να προσφέρουν τπτ τα Σερβια, γιατί πολύ απλά όλοι οι διοικούντες αυτού του Δήμου,και πρώην και νυν, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.
Καλή συνέχεια σε όσους παππούδες και γιαγιάδες επιζήσουν απο τον κορονοιό!
Εσείς συνεχίστε να μαλώνετε....για να έχει και δουλειά ο aivres..!χαχαχα

Κομματόσκυλα!

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα αυτά έχει πάρει θέσει η Κα Σπυριδου? Οχι. Ξέρει τι κάνει γιατί είναι σοβαρή πολιτικός. Δεν είναι από τα Σέρβια είναι απο το χωριο Βαθύλακκο. Πειράζει? Να ...αυτοί είμαστε γι αυτό δεν κάνουμε προκοπή. Ψήφισα Ελευθερίου ,την άλλη φορά Σπυρίδου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ 7.31 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ;ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο γραμματέας πήρε θέση; για να ξέρουμε και την εξοικονόμηση χρημάτων που μας κάνει στους δημότες ο δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

μονο ο 7.31 τα λεει καλα .........δεν μας νοιαζει πως θα λεγετε ο καθε δημαχος αρκει να νοιαζετε για τον τοπο μας που ομως δεν γινετε ουτε τωρα κι εγω τους ψηφισα ΑΛΛΑ οχι μονο λυπαμε αλλα ντρεπομαι κιολας

Το Προφίλ μας