Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Στο ΔΙΚΤΥΟ1 ο Βουλευτής ΝΔ Κοζάνης Γ. Αμανατίδης

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο ΔΙΚΤΥΟ1 ήταν ο βουλευτής ΝΔ Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι αναγκαία πλέον η συνεργασία όλων των βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας, η Καστοριά έχει ανάγκη την συνεργασία όλων διότι δεν μπορεί μόνη της, δεν αρκεί το τοπικό πολιτικό προσωπικό.

4 σχόλια:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ22 Ιουλίου 2019 - 10:24 π.μ.

Γιώργο , πάρε μία πρωτοβουλία, τέτοια που οι προκάτοχοί σου εδώ και δεκαετίες δεν την έχουν πάρει, να μαζέψεις και τους 10 συναδέλφους σου της Δυτικής Μακεδονίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και να διεκδικήσετε άμεσα, εδώ και τώρα , την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ, δηλ. ΝΙΚΗ-ΚΟΖΑΝΗ-ΛΑΡΙΣΑ.Ετσι θα υπάρχει η σύνδεση της Δυτικής Μακεδονίας με την Θεσσαλία και πρόσβαση στον ΠΑΘΕ.Θ σας ευγνομονούν όλοι οι κάτοικοι της περιφέρειας.

Λαζαριωτης Νίκος είπε...

Γιατρέ επειδή για το θέμα του δρόμου Κοζάνη - Λάρισα ασχολήθηκες σαν αντινομάρχης και στη συνέχεια με γραπτές παρεμβάσεις θέλω να σε ενημερώσω οτι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν υπάρχει στον εθνικό σχεδιασμό για τις μεταφορές και δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει αφου τα έργα που προγραμματίστηκαν φτάνουν μέχρι το 2037. Το μόνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε ειναι κάποιες βελτιώσεις στον σημερινό δρόμο. Την νέα χάραξη με μορφή αυτοκινητόδρομου ας την ξεχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Λαζαριώτη που έβγαινες προεκλογικά το 2010 και μας έταζες το δρόμο του Σουφλιά για Λάρισα. Πολλά έκανες και συ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι το 2010 τότε που πήγαινε για Πρωθυπουργός !

Το Προφίλ μας