Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: «Η μάχη των εκλογών της πρώτης Κυριακής απέδειξε ότι από τους τέσσερις συνδυασμούς που συμμετείχαν οι τρεις είχαν την ισότιμη προτίμηση και την ισχυρή θέληση των πολιτών να τους διοικήσουν».

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την εντολή να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την δεύτερη Κυριακή.
Να ευχαριστήσω επίσης και όσους δεν μας στήριξαν για την συμμετοχή τους στις εκλογές, την κορυφαία δημοκρατική έκφραση των πολιτών.
Η μάχη των εκλογών της πρώτης Κυριακής απέδειξε ότι από τους τέσσερις συνδυασμούς που συμμετείχαν οι τρεις είχαν την ισότιμη προτίμηση και την ισχυρή θέληση των πολιτών να τους διοικήσουν.
Τα ποσοστά που έλαβε ο καθένας συνδυασμός και οι έδρες στο δημοτικό συμβούλιο καταδεικνύει περίτρανα ότι απαιτούνται συναινέσεις και συνεργασίες στην διοίκηση του δήμου. Ο συνδυασμός μας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ από την ίδρυσή του απέδειξε ότι  αποτελεί το βασικό εγγυητή στην κατεύθυνση αυτή.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που με εμπιστεύτηκαν ως επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ύψιστη αξία να με εμπιστευτούν άνθρωποι  τέτοιου ήθους και επιπέδου.
Δώσαμε την πρώτη μάχη με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη. Δεν προσβάλλαμε κανέναν, δεν πιέσαμε κανέναν, αφήσαμε τους πολίτες να εκφραστούν ελεύθερα και αβίαστα.

Καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και την δεύτερη Κυριακή.
Ο δήμος μας, ιδιαίτερα σήμερα που βρίσκεται σε ένα τραγικό αδιέξοδο, χρειάζεται ανθρώπους άξιους, ικανούς, έμπειρους, εργατικούς  και με μεγάλη διάθεση προσφοράς.
Ο συνδυασμός μας η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ αποτελεί τον καλύτερο εγγυητή για επανέλθει ο δήμος σε φυσιολογική λειτουργία, στην κανονικότητα.

Εμείς μπορούμε. 


Γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας