Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σε Πολύρραχο, Τριγωνικό και Λιβαδερό ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος: «αποκατάσταση της καθημερινότητας, λειτουργία της Πρώτης Κτηνοτροφικής Ζώνης, ένταξη αρδευτικών στο ΕΣΠΑ»

Περιοδεία στο Πολύρραχο, το Τριγωνικό και το Λιβαδερό πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Δημοτική Κίνηση Δήμου Σερβίων». Ο Βασίλης  Κωνσταντόπουλος ανέπτυξε το πρόγραμμά του εξειδικεύοντάς το για κάθε δημοτική ενότητα. Πρώτο μέλημα είναι η αποκατάσταση της καθημερινότητας, η ύδρευση, οι δρόμοι, ο δημοτικός φωτισμός, οι παιδικές χαρές και όλα όσα παραμελήθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Προτεραιότητα αποτελεί η αγροτική και δασική οδοποιία, ώστε οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες να έχουν ασφαλή και έγκαιρη πρόσβαση στις κτηνοτροφικές τους μονάδες και στα κτήματά τους. Το μεγάλο στοίχημα είναι η
λειτουργία στον ορεινό όγκο Καστανιά – Μεταξά – Λιβαδερού – Ελάτη της Πρώτης Κτηνοτροφικής Ζώνης σε όλη τη χώρα, σε έκταση 150.000χιλ. στρεμμάτων η οποία προβλέπει την κατασκευή υποδομών όπως δίκτυα ηλεκτρισμού, ύδρευσης, διαχείρισης απορριμμάτων και αποβλήτων.
Στο κατάμεστο καφενείο στο Λιβαδερό ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος επεσήμανε την αναγκαιότητα κατασκευής του αρδευτικού στον «Μεγάλο Κάμπο», για το οποίο υπάρχουν οι προκαταρτικές μελέτες οι οποίες μέσα στην επόμενη τριετία, αν ο λαός επιλέξει τη Δημοτική Συνεργασία, θα ενταχθούν σε χρηματοδοτικό εργαλείο του ΕΣΠΑ για να υλοποιηθούν. «Αυτό το έργο θα το ολοκληρώσουμε», δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος «και ας κόψουν άλλοι τις κορδέλες». Για την άρδευση 2.000 στρεμμάτων στην περιοχή «Κυδωνιές» υπάρχει ώριμη μελέτη που επίσης είναι έτοιμη να ενταχθεί. Επιπλέον, στο πρόγραμμα βρίσκεται η αντικατάσταση κουφωμάτων και η ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου.


Γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας