Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Σερβίων - Χαιρετιστήριο προς τις λαϊκές οικογένειες των Σερβίων

Ευχαριστούμε όλες και όλους αυτούς που συμπορεύτηκαν μαζί μας, μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, όσους μας στήριξαν στη μάχη που δώσαμε, ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, αλλά και τους νέους, τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο ΚΚΕ και τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.
Όλοι αυτοί έκαναν το βήμα σε μια σύνθετη εκλογική μάχη που κυριάρχησε η προσπάθεια τεχνητής πόλωσης και ψεύτικων διλλημάτων, αναγνωρίζοντας σε ένα βαθμό ότι την πραγματική διαφορά την κάνει η στήριξη στο συνδυασμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Αρκετοί περισσότεροι ήταν αυτοί με τους οποίους συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, αντιμετώπισαν θετικά τα όσα αναδείξαμε και την προεκλογική περίοδο, αλλά δεν πήραν την τελική απόφαση στήριξης της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Μπορούμε όμως το επόμενο διάστημα να συναντηθούμε στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, αυτός άλλωστε είναι και ο μοναδικός ελπιδοφόρος δρόμος για να αλλάξουν τα πράγματα.
Από σήμερα κιόλας καταθέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα για να εμποδιστεί η αντιλαϊκή πολιτική, για την πραγματική ανακούφιση των εργαζόμενων, των άνεργων, όλων όσοι υποφέρουν.
Στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών δεν θα υποκύψουμε στο δίλλημα ποιος είναι το “μικρότερο κακό”. Αυτή η λογική έχει δοκιμαστεί επανειλημμένα και έχει αποδειχτεί πάντα ότι το εμφανιζόμενο μικρότερο κακό είναι είτε εξίσου είτε χειρότερο από το προηγούμενο κακό. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.
Καλούμε όλους αυτούς που μας παρακολουθούν, στέκονται πολύ πιο θετικά απέναντι στο ΚΚΕ και τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και δεν έκαναν το βήμα, ψήφισαν με “κρύα καρδιά” αντιπάλους του λαού, να δώσουν στις βουλευτικές εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα, να ενισχύσουν το ΚΚΕ. Αυτή είναι και η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό.


30/5/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας