Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Eυχαριστήριο Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κοζάνης

Ευχαριστήριο Νόντα Στολτίδη,
Εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Κοζάνης, απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμπαρατάχθηκαν και έδωσαν τη μάχη στο πλευρό μας, σε όσους ψήφισαν «Λαϊκή Συσπείρωση» στις Δημοτικές και Περιφερειακές  εκλογές της 26ης Μάη
2019 και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.
Οι δύο εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι τα μάτια , τα αυτιά και η φωνή του εργαζόμενου λαού, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων. Θα κάνουμε το καλύτερο για τα συμφέροντα του λαού μας, να αμβλύνουμε τις συνέπειες της αντιδραστικής μεταρρύθμισης του Κλεισθένη που θα εκτινάξει τα δημοτικά τέλη, θα εμπορευματοποιήσει κοινωνικές ανάγκες μέσω των ΣΔΙΤ κ.α. Θα βάλουμε όπως υποσχεθήκαμε σε πρώτο πλάνο την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών. 
Καλούμε τους χιλιάδες εργαζόμενους που ψήφισαν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αυτούς που έδωσαν τη μάχη δίπλα στους κομμουνιστές σε κάθε κάλπη, ευρωεκλογές και τοπικές, να βρεθούμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι, μπροστά στις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Για να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης, το ΚΚΕ. Για να μη δώσουμε πράσινο φως και συγκατάθεση στη συνέχεια και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να υπάρχει μια σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα.
Στο Β’γύρο των δημοτικών εκλογών θα κρατήσουμε την ίδια στάση που κρατήσαμε μέχρι σήμερα με συνέπεια. Δεν θα επιλέξουμε εκπρόσωπο της αστικής τάξης που θα διαχειριστεί τις υποθέσεις της στο Δήμο Κοζάνης. Δεν θα ακυρώσουμε την κριτική και τη στάση μας  στην προεκλογική περίοδο απέναντι και στους δύο υποψηφίους ψηφίζοντας άκυρο –λευκό.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας