Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Γιώργος Βαβλιάρας: Ευχαριστήριο μήνυμα

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους του πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέων Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υποψηφίους που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια δίνοντας έναν αξιοπρεπή και ανιδιοτελή αγώνα.
 Από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με ανέδειξαν στη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Κοζάνης με τον νέο Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη. Μία εμπιστοσύνη που όπως αποδείχτηκε εκφράστηκε σε κάθε γωνιά του τόπου μας.

Η εντολή που δόθηκε από τους πολίτες είναι εντολή ενότητας, σύνεσης και δουλειάς. Ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.
 Όπως κατ΄ επανάληψη ανέφερα κατά την προεκλογική περίοδο και τονίζω και τώρα, δεν περισσεύει κανείς σε αυτήν την προσπάθεια. Η Δυτική Μακεδονία έχει την προοπτική και μπορεί να ακολουθήσει μία άλλη πορεία, έναν δρόμο ανάπτυξης και ευημερίας για όλους, για τους νέους και τα παιδιά της.
 Η προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου απαιτεί μία κοινωνία ενωμένη.
 Με πίστη στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορευτήκαμε θα συνεχίσουμε και την επόμενη ημέρα.
  Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας