Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Θωμαή Ζαρκοδήμου: νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω δημόσια για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας

Συνδημότισσες & Συνδημότες,
Φίλες & Φίλοι,
Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω δημόσια για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές . Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι τιμή μου που με κρίνανε άξια και ικανή να διαχειριστώ την τύχη του τόπου μας!
Η ανταπόκρισή σας στην προσπάθεια μου, δικαίωσε την πεποίθηση μου, ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να συμπορευτούμε στο δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου ως γνήσιοι Μακεδόνες με κοινό στόχο την διατήρηση και διαιώνιση της πολιτισμικής μας
κληρονομιάς και ταυτότητας.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο και να συγχαρώ τον νέο Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο νίκης, αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε, στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, αποτελώντας παράδειγμα αξιοπρέπειας, ήθους και ορθής πολιτικής παρουσίας.
Η δική σας στήριξη ήταν αυτή που μας έδωσε τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε πάνω σε ισχυρές βάσεις το πρόγραμμά και το όραμα μας και δική μας υποχρέωση παραμένει η καθημερινή παρουσία δίπλα σας σε μια διαρκή προσπάθεια αναζήτησης των καλύτερων λύσεων στα προβλήματα της Κοινωνίας μας.
Ο δρόμος για την επίτευξη του στόχου αυτού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όπως μας δίδαξαν και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πλέον γνωρίζουμε πως πρέπει να πορευτούμε: με ομοψυχία, ενότητα, μαχητικότητα αλλά και αξιοπρέπεια μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές συμπεριφορές και λογικές.
Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς σε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην οικογένεια μου, στους φίλους μου και σε όλη την ομάδα του συνδυασμού "Αλλάζουμε Πορεία" για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου και τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, τον κάθε ένα ξεχωριστά, για τον αξιοπρεπή, ανιδιοτελή και πολιτισμένο αγώνα τους.
Από την πλευρά μου, θα ήθελα να σας υποσχεθώ πως θα συνεχίσω να εργάζομαι αδιάλειπτα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό, στην προσπάθεια μου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου!
Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό,
Ζαρκοδήμου Θωμαή
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας