Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος σε Καστανιά, Λάβα και Πλατανόρρευμα: «6 μήνες χρειάζονται για την αποκατάσταση της κανονικότητας. Αγροτική και δασική οδοποιία, αντιπλημμυρικό έργο, αξιοποίηση εγκαταλελειμμένου δημοτικού κτιρίου»


Περιοδεία σε Καστανιά, Λάβα και Πλατανόρρευμα έκανε χθες, Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος  Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων» και συνομίλησε με κατοίκους.
Στην Καστανιά ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος έθιξε θέματα καθημερινότητας που εδώ και πέντε χρόνια είναι παραμελημένα όπως οι δρόμοι, οι παιδικές χαρές (214.000 ευρώ από πρόγραμμα στο ταμείο του δήμου που δεν έχουν αξιοποιηθεί), οι λάμπες και οι λακκούβες στους δρόμους, κ.α. Η αγροτική και δασική οδοποιία και η ολοκλήρωση των μελετών εφαρμογής που υπάρχουν για τα πατατοχώραφα της Καστανιάς, ώστε να δημιουργηθεί μικρός ταμιευτήρας νερού, καθώς και η
χρηματοδότηση του πάρκου του Αγ. Ραφαήλ ήταν μέσα στις δεσμεύσεις του υποψηφίου δημάρχου. Επίσης, ζητώντας τη συμβολή του δραστήριου Μορφωτικού Συλλόγου Καστανιάς, έχει την πρόθεση να αναβαθμίσει το Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού και να κάνει έργα στο παλιό χωριό της Καστανιάς.
Στη Λάβα δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει το εγκαταλελειμμένο δημοτικό κτίριο και να αποκαταστήσει τους δρόμους που είναι σχεδόν παντού σκαμμένοι. Ακόμα, αναφέρθηκε στον πεζόδρομο προς το Πλατανόρρευμα και στο αντιπλημμυρικό έργο που είναι απαραίτητο να γίνει, ώστε να μη λιμνάζουν τα νερά.








Στο Πλατανόρρευμα η χαμηλή πίεση του δικτύου ύδρευσης αντιμετωπίζεται μέσω ενός μικρού αρδευτικού με τη δημιουργία ταμιευτήρα, για το οποίο υπάρχει έτοιμη μελέτη και η στέγαση των εξαιρετικά δραστήριων και πολυμελών συλλόγων, με τους οποίους έγινε ξεχωριστή συνάντηση, οδηγείται προς τις αποθήκες του αγροτικού συλλόγου, ώστε να μην επιβαρύνονται με ενοίκιο.



Γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας