Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Δήλωση Δημάρχου Σερβίων -Βελβεντού για την Μεταφορά Λαικής Αγοράς Σερβίων και για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων στην Υπηρεσία Καθαριότητας. ( Video www.Live-Avles.tv)

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετος περί Λαϊκής και Δήμαρχος πέρα βρέχει.

Ζορμπας Μιλτιάδης είπε...

Μερικές από τις πασίγνωστες πλέον ανακριβειες του Δημαρχου.
Το δημ. Συμβούλιο, δεν αποφάσισε για να προχωρήσει ο Δήμος σε αίτημα για 20 προσλήψεις, αλλά σε 7+4=11. Όσους ακριβώς απασχολεί ο ιδιωτης.
Ο δήμαρχος με εντελώς λογική του ιδιώτη, μας λέει ότι το κόστος είναι 160 Χιλ. ετησίως. ΨΕΜΑ. Όποιος εξετάσει τη σύμβαση, θα δει ότι ο Δήμος καταβάλει περίπου 168 Χιλ. + ΦΠΑ, δηλαδή στην πραγματικότητα 208 χιλιάδες.
Το κόστος των 11 προσληψεων είναι κάτι λιγοτερο από 180 Χιλ. ετησιως. Ο δήμαρχος κατά την προσφιλή πρακτική, προσθέτει και υπαλληλους που ήδη είναι στη δύναμη του Δημου, ωστε να αυξήσει το κοστος. Φυσικά δεν υπολογίζει τη μειωμένη εξυπηρέτηση της μεγάλης πλειοψηφιας των δημοτών και το ότι οι περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι, καθαρίζονται μόνο οταν ο Δήμος έχει πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας.
Τέλος και ίσως σημαντικότερο, δεν λεει λέξη για τις υπολοιπυπ ανταποδοτικες υπηρεσίες (ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης) τις οποιες χάσαμε ευκαιρία να τις ενισχύσουμε με λίγους μεν αλλά σε κομβικές θέσεις τεχνίτες και τεχνικό προσωπικό.
Εν κατακλείδι, αφου τα κανει μούσκεμα, με το ΜΗΔΕΝΙΚΟ των προσλήψεων, κάνει την ψεύτικη δική του αναλυση. Η διοικητικές του ευθυνες τεράστιες, όπως και το κενό στον δήμο που βολοδερνει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΖΟΡΜΠΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ. ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Τ Ο ΔΗΜΟ. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ. ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΗ. ΑΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ. ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 19 ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ…..ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ? ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ?
ΥΓ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΕΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Η τεχνική Υπηρεσία του Δήμου δεν μπορεί να επέμβει για το θέμα της λαικής? Δηλαδή με τα αυτοκίνητα το ριμάξε το έργο κάθε μέρα τώρα να ριμάξουμε και πρως το δημαρχείο το δρόμο βάζοντας τους πλανόδιους? πως ένα έργο το οποίο δεν έχει παραδοθεί απο τον εργολάβο μπορεί να χρησημοποιηθεί πολλαπλός? ευθύνες δεν υπάρχουνε? τα υπόλοιπα καταστήματα στην 117 τα οποία ποτε δεν είχανε εμπορικότητα, την οποία θέλουνε τα υπόλοιπα καταστήματα να έχουνε τις Δευτέρες, δεν είναι άδικο? να το σκευτήτε καλά τι πάτε να κάνετε γιατι θα πέσουνε αγωγές στον εμπορικό για επιλεκτική μοροληψία.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αυτά που γράφεις, σωστά τα γράφεις, βάλε και ένα όνομα, τι φοβάσαι, τα 5 μαγαζιά ;

Ανώνυμος είπε...

Τι να σχολιάσει κανείς.
Σκέψεις σκόρπιες, χωρίς καμία τεκμηρίωση διανθισμένες με αρκετά ψέματα και υφέρπουσες ρατσιστικές αντιλήψεις (αυτοί που θα προσληφθούν θα είναι από άλλα μέρη της Ελλάδας). Να τον χαιρόμαστε! Αυτός ο άνθρωπος θέλει να λέγεται δήμαρχος και να εκπροσωπεί τον δήμο μας. Καλά να πάθουμε. Αυτός μας άξιζε, αυτόν έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Διχασμένος ειναι και ο Εμπορικός σύλογος Σερβίων, ορισμένοι καταστηματάρχες δεν τους θέλουνε τους πλανόδιους έξω απο τα μαγαζιά τους, άλλοι τους θέλουνε. Διχασμός και έλληψη ομοφωνίας στον εμπορικό σύλογο, και συμφωνίες πισώπλατες στο εντάξη σε έσένα δεν θα στήσουνε παράγκα σους άλλους θα στήσουνε. Σαν δεν ντρέπεστε όλοι στον εμπορικό, και τα μαγαζία της 117 να είναι καταδικασμένα γιατί το παζάρι το θέλουνε συγκεκριμένοι έξω απο τον δρόμο τους. Ή όλοι ή κανένας εγώ έτσι το τοποθετώ. Στο κάτω κάτω όταν γινότανε τα έργα της ανάπλασης κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε, τώρα θυμηθήκατε τα προβλήματα της αναπλάσεως. Απο την άλλη εκογές έρχονται και οι αντιδήμαρχοι που δεν σηκώνανε μίγα στο σπαθί τους, θυμηθύκανε τον πόνο απο τους καταστηματάρχες για να αρμέξουνε ψηφουλάκια. Σαν δεν ντρέ[πεστε και εσείς. Που είναι η πιγμή σας? με πόσους πολήτες μαλώσατε για την ανάπλαση μέχρι να ολοκληρωθεί και τώρα θέλετε ψήφους? Άμα δεν σπάσεις Αυγά ομελέτα δεν κάνεις. Και να σταματήσετε όλοι του εμπορικού τις κουτοπόνιρες σκέψεις γιατί όλα δικά σας δεν γίνονται. Και πάρκιγκ ιδιοτικό σας κάνανε, και πεζοδρόμια εκτώς σχεδίου ανπλάσεως σας κάνανε και μεγάλα πεζοδρόμια για τα τρπέζια σας κάνανε. για τα καταστήματα της 117 την κάνανε? Τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάπλαση εκ των πραγμάτων δημιούργησε στένωση των οδών, τώρα βάζοντας και τους πραματευτάδες θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Ύστερα έχουμε να κάνουμε και με το πρόβλημα των σκουπιδιών τα οποία εσκεμμένα πετάνε κάτω οι πλανόδιοι με το σκεπτικό του ότι πληρώνουνε μια ελάχιστη συνδρομή ενοικίασης του χώρου. Ποιος θα καθαρίσει με λεπτομέρεια τα σκουπίδια μέσα από τα πάρκα, τα πεζοδρόμια, τα στενά και οπουδήποτε αλλού πετάξουν όταν με αυτήν την στένωση ούτε σκούπα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο λιθόστρωτο και στα πεζοδρόμια? Στο τέλος θα πάρουνε φωτιά οι καταγγελίες στο Υγειονομικό και να δούμε πως θα ξεμπερδέψει ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του. Έχουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις στον χώρο της εμποροπανήγυρης και αυτές μένουνε τόσα χρόνια ανεκμετάλλευτες.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντόπουλε τώρα σε έπιασε και εσένα ο πόνος για τους καταστηματάρχες, ξέχασες πως εσύ εκτέλεσες το έργο και έριξες ταφόπλακα στο κέντρο των Σερβίων. Τώρα έχοντας ταϊσμένα και ποτισμένα τα πρόβατα φωνάζεις για τους λύκους. Αυτά είναι τα χάλια μας !!! για τον Γιατρό δεν λέω τίποτα διότι είναι τελειωμένη υπόθεση και δεν θα υπάρξει συνέχεια. Αλλά όλοι οι σύμβουλοι του που αποτελούν μέρος της σημερινής τρισάθλιας κατάστασή των Σερβίων να το σκεφτούνε για το αν θα ξαναδιεκδικήσουν πολιτική θέση στο μέλλον. δώσατε εξετάσεις και αποτύχατε όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ! ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ;
ΤΟ ΤΑΣΛΙΚ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΜΠΕΤΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΠΑΧΑΝΑ Η ΖΕΥΓΑΛΑΤΙΑ Ο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ.ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ Η ΕΛΙΤ.Η ΛΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ.ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.Η ΛΑΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο γελοίο ακούγεται ο Εμπορικός Σύλλογος να προτείνει που θα γίνεται η Λαϊκή αγορά.Λαϊκή Συνέλευση κύριοι και όλοι οι πονηροί στην θέση τους.Αν είναι μεγάλη η συμμετοχή ψηφοφορία και το αποτέλεσμα θα δείξει.Ας δοθεί ενα τέλος στις άδικες και κατευθυνόμενες προτάσεις αυτών που δικαιούνται μόνο την προσωπική τους ψήφο στη Λαϊκή Συνέλευση.Δήμαρχε τόλμησέ το και όλοι θα σε χειροκροτούν.Όσο και να μη αρέσει σε κάποιους θα γράψεις Ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο φίλε, να προτείνει ο σύλλογος άγριας πεταλούδας που θα γίνει η λαϊκή. Όσο για τον δήμαρχο μην φοβάσαι. Τον εχει γράψει ήδη η ιστορία

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Προς 9:51

Ξεκολλήστε από την τάση που έχετε να με συκοφαντείτε.
Κατ' αρχήν δεν συμμετείχα στην γενική συνέλευση του εμπορικού συλλόγου και δεν επηρέασα καμία κατάσταση. Επομένως καμιά σχέση με το θέμα. Προς τι η αναφορά στο πρόσωπό μου; Όταν το θέμα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο θα εκφράσουμε τεκμηριωμένα την άποψή μας.
Εμείς περάσαμε από τον δήμο και κάναμε έργα, τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει πριν από πολλά χρόνια και για τα οποία είμαστε περήφανοι (πολιτιστικό, αναπλάσεις, διατηρητέο Ράπτη, Κλειστό Σερβίων, ενεργειακές αναβαθμίσεις Γυμνασίου-Λυκείου, Δημαρχείου, αναστήλωση γεφυριού των Κάστρων, Β' φάση αναστήλωσης των Κάστρων, κ.α. Κι όλα αυτά σε μόλις δυόμιση χρόνια πραγματικής θητείας.
Για δες στα τέσσερα χρόνια της σημερινής δημοτικής αρχής πόσα έργα ξεκίνησαν στα Σέρβια; Κανένα.
Ο κόσμος λοιπόν ας μας κρίνει από το έργο μας. Κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος,ο Ελευθερίου και λοιποί δεν έχουν άποψη για το πού πρέπει να γίνεται η Λαϊκή αγορά;Γιατί σιωπούν;Κατα τα άλλα αυριανοί υποψήφιοι Δήμαρχοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 9.01 ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

παντως την γνωμη των πλανοδιων κανενας δεν την ρωτησε!

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσουμε αυτούσ που έρχονται μια μέρα και φεύγουνε και να μην ρωτήσουμε τους πολίτες που κατοικούνε μόνημα ?

Το Προφίλ μας