Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

"Κλειδώνει" η Σχολή Πιλότων Egnatia Aviation στην Κοζάνη. Υπογραφή του νέου συμβολαίου για 72 άτομα με στόχο την εκπαίδευση στο αεροδρόμιο Κοζάνης

Συμβόλαιο συνεργασίας EgnatiaAviation – IraqiAirways
Η EgnatiaAviation είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας
με ακόμα μία Αεροπορική Εταιρία η οποία σχεδόν διπλασιάζει το έργο της και την καθιστά μία από τις πλέον προτιμώμενες επιλογές των αεροπορικών εταιριών στο κόσμο. Η συμφωνία με τις Ιρακινές Αερογραμμές, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη εκπαίδευση όλων
των μελλοντικών πιλότων της εταιρείας, είναι αποτέλεσμα της συστηματικής παρουσίας της εταιρίας τα τελευταία 7 χρόνια σε όλες τις Αραβικές χώρες και φυσικά της αναγνωρισμένης πλέον ποιοτικής αεροπορικής εκπαίδευσης που παρέχει στη Ελλάδα.

Ο συνολικός αριθμός των εκπαιδευόμενων της IraqiAirways για το 2018 ανέρχεται στα 75 άτομα και χωρίζεται σε 2 γκρουπ. Οι πρώτοι 52 σπουδαστές θα ξεκινήσουν την εκπαίδευση τους στις 11 Ιουνίου, και οι υπόλοιποι 23 θα αφιχθούν στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2018. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί την μεγαλύτερη στον Ελλαδικό χώρο πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης επαγγελματιών πιλότων αερογραμμών και έχει πολλαπλά οικονομικά και τουριστικά οφέλη για την χώρα μας και για την τοπική κοινωνία.
Ακολουθώντας πιστά την αποστολή της, η EgnatiaAviation δεσμεύεται να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης στην Ευρώπη για τους μελλοντικούς πιλότους των μεγαλύτερων Αεροπορικών εταιρειών του κόσμου. Ο συνδυασμός των άριστων κλιματολογικών συνθηκών της Ελλάδας με τις άρτιες εγκαταστάσεις και της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, διασφαλίζει την ποιότητα και τα επιθυμητά αποτελέσματα για την παγκόσμια κοινότητα της αεροπορίας.

Πηγή: Kozani.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας