Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η συναυλία «Ο Γκάτσος που αγάπησα» στην Αίθουσα Τέχνης

Η  συναυλία με τον τίτλο «Ο Γκάτσος που αγάπησα» με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα δοθεί την Kυριακή 29 Απριλίου 2018, στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, στις 9 το βράδυ. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον ποιητή των τραγουδιών, με τον Μανώλη Μητσιά, που μαζί με την ηθοποιό  Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποδίδουν  τραγούδια μέσα από μια
μουσική διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της νεώτερης Ελλάδας.
Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου, όπου παρουσιάζονται αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου. Συντελεστές της μουσικής παράστασης π Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο και ο Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι – μαντολίνο.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ευτύχησε να ερμηνεύσει πρώτος τα περισσότερα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο που έπαιξε ο Νίκος Γκάτσος στην επαγγελματική του πορεία και στις επιλογές του, ανέφερε ότι ο αγαπημένος ποιητής επικοινωνεί μέσω των τραγουδιών του και με την νέα γενιά που ακολουθεί  και συμμετέχει στην παράσταση. Ο Μανώλης Μητσιάς τόνισε ό τι ήταν επιθυμία του εδώ και πολλά χρόνια να κάνει ένατέτοιου είδους  αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Γκάτσο στον Γκάτσο που αγαπήσαμε, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.
 Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος & 13 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων)
Σημείο προπώλησης: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310257218, 6986713300
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας