Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Άρση των παραιτήσεων του Δ.Σ. Επαγγελματιών Ψαράδων

Με το πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου Νίκο Κουρτίδη και το γραμματέα Χαρίσιο  Μπουντιό, συναντήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς.
Η συνάντηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα και διευκρινίστηκε ότι η αδειοδότηση των ερασιτεχνών ψαράδων για τα φεστιβάλ ερασιτεχνικής αλιείας είναι καθόλα νόμιμη και βασισμένη στις κείμενες διατάξεις.
Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, για μια σειρά θεμάτων, με τη διαπίστωση από τη πλευρά των επαγγελματιών ψαράδων ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Κοζάνης ήταν, είναι και θα είναι δίπλα τους, σε ότι χρειαστούν, ως αρωγός και συμπαραστάτης.
Τέλος ζητήθηκε από τη πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη η άρση των παραιτήσεων των μελών του Δ.Σ., κάτι που έγινε αποδεκτό.
Παράλληλα συμφωνήθηκε να υπάρχει στενότερη συνεργασία για την ολοκλήρωση αυτών που έχουν προγραμματιστεί στα πλαίσια της συνολικής ανάπτυξης της λίμνης Πολυφύτου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι

Ανώνυμος είπε...

11:12 να προσφέρεις και εσυ πρωτα οσα προσφέρουν αυτοι στην τοπικη οικονομια ( και προπαντός σηναλαγμα) και μετα να τους κρινης

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρείς προσφορά τον εξευτελισμό των ψαριών, δυστυχως εισαι εκτος πραγματικότητας. Φρόντισε και εσύ και οι υπόλοιποι να την αδειάσετε τελείως πουλώντας τα λιγοστά ιχθυαποθέματα για 1 και 2 ευρώ το κιλο και μετα να παρακαλάτε το κράτος για εμπλουτισμούς.

Το Προφίλ μας