Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Γενική Συνέλευση Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων με θέμα: λήψη απόφασης για Mεταφορά Λαικής Αγοράς. ( Video www.Live-Avles.tv)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε όλες τις πόλεις οι νεωτερισμοί έχουνε βγει εκτός πόλεως, εδώ στα Σέρβια πριν μερικά χρόνια δεν θέλανε τους πλανόδιους έξω από τα καταστήματα τους και τώρα δια μαγιάς τους θέλουνε. Θα μπορούσανε οι νεωτερισμοί να τοποθετηθούνε από την Αγροτική Τράπεζα και προς το Σπίτι παιδιού και να είναι όλο το παζάρι μαζεμένο αλλά βλέπετε τα συμφέροντα είναι αλλά.

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά στα χρονικά τα Σέρβια αλλάξανε μορφή και ομορφύνανε και τώρα να τα διαλύσουμε όλα να μην μείνουνε δεντράκια και παρτέρια στα πεζοδρόμια. Επιπλέον όταν οι πλανόδιοι πουλάνε τα ίδια ακριβός προϊόντα με τα μαγαζιά πως θα γίνει? Θα τους επιτραπεί να στηθούνε έξω από τις βιτρίνες των καταστημάτων ?. Ο δρόμος του Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική θέση, και μάλιστα το στενό ποιο πάνω για αν μην κλείνει και η κυκλοφορία.

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση να μεταφερθεί η Λαϊκή στον χώρο της Πανήγυρης γιατί δεν υπάρχει;Η ουσία δεν είναι τι βολεύει εσάς τους μαγαζάτορες αλλά τον κόσμο.Στον χώρο της Πανήγυρης θα βγάλουν μεροκάματο και αλλες άνεργες οικογένειες.Στο κάτω-κάτω της Γραφής αυτοί που πρέπει να προτείνουν για την μεταφορά της Λαϊκής είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι του πάγκου και του μόχθου και όλη η κοινωνία των Σερβίων και όχι μόνο.Επιτέλους πότε στα Σέρβια θα γίνει αυτό που πρέπει και όχι αυτό που βολεύει;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Από την αγροτική τράπεζα μέχρι την σχολη του παιδιού ποια συμφεροντα εξυπηρετεί ;

Ανώνυμος είπε...

Που είναι καλύτερα γι'αυτούς που έρχονται απο τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας να γίνεται η Λαϊκή;Η απάντηση είναι μία και μοναδική,στον χώρο της πανήγυρης.Ερχόμαστε τώρα στους Σερβιώτες.Που πρέπει να γίνεται η Λαϊκή ειδικά τώρα με την ανάπλαση;Μα φυσικά στον χώρο της πανήγυρης για πολλούς λόγους.Το αστειο της υπόθεσης είναι οτι δεν υπάρχει ούτε κάν πρόταση.Οποια Δημοτική Αρχή αποφασίσει να γίνεται η Λαϊκή στον χώρο της πανήγυρης θα αφήσει παρακαταθήκη.Είδωμεν........

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που είναι και το Αι-βρες και μαθαίνουμε τα νέα

Άρθρο 3 παράγραφος Α
α) οριοθέτηση και διαγράμμιση των χώρων λειτουργίας των λαϊκών αγορών και των θέσεων των επαγγελματιών πωλητών.
Εδώ τι θα χαράξετε γραμμές πάνω στην ανάπλαση ???

ΆΡΘΡΟ 46
Να είναι ανοικτός και ικανής εκτάσεως, απαραίτητα ασφαλτοστρωμένος
Ναι η ανάπλαση είναι ασφαλτοστρωμένη και ανοικτής εκτάσεως.

Για φυλακή είστε με τέτοιες αποφάσεις.

Μου αρέσει πού ο εμπορικός βγάζει αποφάσεις χωρίς τον ξενοδόχο.
Εμάς που εκθέτουμε τα εμπορεύματα μας ρωτήσατε?
Αν ένας επαγγελματίας περιμένει μια δευτερά για να δουλέψει τότε απλά δεν είναι επαγγελματίας.
Ας διαλύσουμε την ανάπλαση στην Κάρπου για τα συμφέροντα κάποιον.
Ρε σαν δεν ντρέπεσθε

Η μας μεταφέρεται στο πανηγύρι η μας αφήνετε όπως είμαστε μιας και βρήκαμε τον ρυθμό μας .
Μπαλάκι κανενός δεν είμαστε
Υ.Σ την επόμενη φορά ρωτήστε και εμάς

Ανώνυμος είπε...

H λαικη θα γυρισει εκει που ηταν ιστορικα ολα τα χρονια.Το θελει αλλωστε και η πλειοψηφια. Καποιοι που εχουν αλλα συμφεροντα κανουν φασαρια, ειναι ομως 4-5 οχι παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει χώρος στεγασμένος, άνετος, διαγραμμισμένος, να μπορούν με άνεση να κατεβάζουν οι επαγγελματίες τα εμπορεύματά τους και να πηγαίνουν οι πολίτες και η συζήτηση γίνεται για ποιο λόγο; Ας γίνεται η λαϊκή γύρω από τη γεφυρούλα ή και μέσα στο δημαρχείο για να μη χαλαστούν μερικοί (ποιοι;).
Όποιος θέλει να πάει στα καταστήματα των Σερβίων θα πάει ούτως ή άλλως. Αυτοί που είναι να πάνε στο LIDL πάλι πάνε ούτως ή άλλως. Τώρα αν η κουβέντα γίνεται για κανά σουβλάκι ή καφέ ας δοθούν αντίστοιχες άδειες να μπορούν να είναι κ αυτοί στο χώρο να μην γκρινιάζουν.
Αν είναι δυνατόν, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και δεν τολμάμε για ποιον λόγο;
Σε όλο τον κόσμο αυτού του τύπου οι αγορές είναι στεγασμένες σε συγκεκριμένους χώρους κτλ αλλά εδώ επειδή πριν 200 χρόνια γίνονταν κάπου έτσι πρέπει να παραμείνει, λες και ζούμε στην Αφρική.
Δεν είναι τα Σέρβια όμως ούτε όπως ήταν πριν από 200, ούτε όπως πριν από 50 ούτε καν όπως πριν από 30 χρόνια. Κι αν δεν υπήρχε ο χώρος να το καταλάβω να προσπαθούμε να βρούμε άλλου τύπου λύσεις, αλλά τώρα;

Ανώνυμος είπε...

10.13 τί ιστορία και πράσινα άλογα;Ούτε εσύ ούτε οι 4-5 που λές έχετε δίκαιο.Πάρτε το χαμπάρι η Λαϊκή πρέπει να πάει στον χώρο της πανήγυρης.Σκέφτεστε λιγάκι πόσες δουλειές θα ανοίξουν και θα μπορούν να βγάζουν εβδομαδιάτικο και αλλες οικογένειες;Ως πότε θα γίνεται στα Σέρβια αυτό που θέλουν μερικοί ξύπνιοι;Κάποιοι να πάψουν να μιλούν και να υποστηρίζουν τον κ@@ο τους.Το συνολικό συμφέρον πάνω απ'ολα.Τι βολεύει τον κόσμο και τί τους διευκολύνει πάνω απ'ολα.Φτάνει πιά δώστε ενα ΤΕΛΟΣ στα κατεστημένα.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν και τα παπαγαλάκια του δημάρχου

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ή κακός έγινε ένα έργο ανάπλασης στα Σέρβια, ο εμπορικός κόσμος δεν αντέδρασε καθόλου, σαν τα πρόβατα συνωστιζόταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ακούγανε τις ρητορικές των τότε αντιδημάρχων για τα έργα της ανάπλασης. Μάλιστα μερικοί καταστηματάρχες προτείνανε και με ποια φάση θα ξεκινήσει το ξήλωμα, το ότι θα ξηλώνονταν και οι επιχειρήσεις τους δεν τους ένοιαζε. Άλλοι πάλι σκοτωθήκανε να κερνάνε τους εργάτες και τον δήθεν επιστάτη της ανάπλαση τσίπουρα και γλυκά, για να τον γλύφουνε να τους κάνει καλύτερο το σκαλοπάτι, το λούκι και το πεζοδρόμιο (αντίσταση λεγότανε αυτό). Τώρα έχοντας κάτσει και οικονομική κρίση ο καθένας πάλι τον κ@λο του σκέπτεται για 5 καφενεία και 3 εμπορικά μαγαζιά να διαλυθεί εντελώς το έργο (το οποίο διαλύετε καθημερινά). Και ένας να χρειαστεί να πάει στο δημαρχείο ή ένα ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό Θεός φυλάξει εκείνες τις ώρες να μην μπορέσει να κινηθεί. Καταρχήν το έργο δεν έχει παραδοθεί οριστικά από τον εργολάβο, αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει ελεύθερη άδεια χρήσης του. Με ποιο σκεπτικό θα επιτραπεί να στηθεί η λαϊκή μέσα? Σε όλες τις πόλεις οι λαϊκές γίνονται είτε εκτός πόλεως όπως στην Καστοριά, είτε σε παράδρομους όπως καλώς έχει στρώσει τώρα στα Σέρβια το παζάρι. Φέρτε και τα βρακιά στο παρακάτω στενό από όπου γίνετε σήμερα η λαϊκή και να είναι όλα μαζί ταιριασμένα. Αλλιώς μεροληπτείτε υπέρ συγκεκριμένων καταστημάτων και θα το βρείτε μπροστά σας. τα Μαγαζιά της 117 τόσα χρόνια δεν πρέπει να δουλέψουνε? Δεν σερβίρουνε καφέδες τσίπουρα και μεζέδες? Ήμαρτον με αυτήν την κουτοπονηριά μερικών μερικών.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ή κακώς, στην συνέλευση των μελών του εμπορικού, 41 από αυτά δηλαδή η πλειοψηφία ψήφισε να γυρίσει η λαϊκή ΌΠΩΣ ΗΤΑΝ. Άρα για ποιους 4-5 μεροληπτει και ποιος;Οι 16 ζήτησαν να μείνει όπως ήταν. Σεβαστείτε λοιπόν την πλειοψηφία και μην εκτιθεστε. Ποιος θέλει να εξυπηρετήσει μικροσυμφεροντα φαίνεται ξεκάθαρα! Η μειοψηφία της μειοψηφίας.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι η μεταφορά της λαϊκής στο πανηγύρι έστω για δοκιμή, επίσης δίνεις το δικαίωμα ενοικίασης και έκθεσης σε όλους τους καταστηματάρχες των Σερβίων δωρεάν για ένα χρονικό διάστημα για τεκμηρίωση καλύτερη.

Ανώνυμος είπε...

Εάν έχεις λίγο τσίπα επάνω σου σταμάτησε να μεροληπτείς υπέρ,... δεν ειναι μόνο τα μαγαζιά. ειναι και οι πολίτες. Το αν θα μπορεί να περάσει ασθενοφόρο πυροσβεστικο και τα σχετικά την συγκεκριμένη ώρα κανένας σας δεν το σκέφτετε και πως να το σκεφτεί αφού κοιτάτε ..... να μην το ξαναγράψω. Να διαβάζεις καλά και μετά να απαντάς. Και επιδή το αποφάσυσε ο εμπορικοε τι σημαίνει πως πρέπει θα περάσει απο το Δημοτικό συμβούλιο? πως το θεωρείς δεδομένο ή μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρουνε οι υπόλοιποι?

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές έρχονται και όλοι σκέφτονται τις θέσεις, και ο Τσίπρας τα ίδια κάνει !!! άντε ευκαιρία είναι για όσους σπάσανε τα αυτοκίνητά τους να ξηλωθούν και οι πέτρες. Ύστερα γιατί να μην τοποθετηθεί η λαϊκή από την τράπεζα Πειραιώς και μέχρι το σπίτι παιδιού να είναι όλα μαζί?

Το Προφίλ μας