Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Συνέντευξη του Φώτη Ζυγούρη στο FLASH TV: Έχουμε συνηθίσει στην ανωμαλία στο Δημοτικό Συμβούλιο - στη δεδομένη κατάσταση!

Φώτης Ζυγούρης: " Θα έπρεπε να μην είχε ξεκινήσει καθόλου αυτή η διαδικασία. Τα προβλήματα θα έπρεπε να λυθούν σε εσωπαραταξιακό κύκλο και όχι παραπέρα γιατί είναι προβλήματα τα οποία δημιουργούν και άλλα προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου όπως το σημείο του να μην έχουμε πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και από 'και και πέρα να μην ψηφίζεται ο προϋπολογισμός μ' όλα τα συνακόλουθα προβλήματα. Δηλαδή φτάσαμε στον Απρίλιο και τώρα ξεκινάμε να δουλεύουμε στις υπηρεσίες"
"Αυτό σημαίνει ότι οι προμηθευτές είναι απλήρωτοι, οι υπάλληλοι δυσκολεύονται και όλα γίνονται πολύ πιο δύσκολα ενώ θα έπρεπε να είναι πιο απλά, να ασχολούμαστε με την καθημερινότητα του πολίτη, με τα προβλήματα του πολίτη και όχι με το να λύσουμε τα εσωπαραταξιακά μας θέματα" !!!  




 .







.Από την εκπομπή Ώρα Αιχμής
Κανάλι FLASH

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιός ή ποιοί ειναι αυτοί που προκαλούν τις ανωμαλίες ρε φώτη. μήπως όλος ο συνδυασμός είστε αυτό που επισημαίνεις. κανένας σας δεν κατέβηκε στις εκλογές για να προσφέρει. όλοι έιχατε και έχετε στο νου σας προσωπικά συμφέροντα. αλλά τα ντουρντουβάκια ναναι καλά που ψηφίζουν και να μην ξεχνάμε ο συνδυασμός του κοσματόπουλου έχει τα καλύτερα στελέχη της ΝΔ στο δήμο και θέλουν να γίνουν κυβέρνηση αλλοίμονο στον τόπο μας

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο από όλα που κάνετε Φώτη είναι που κατεβάζετε τον πήχυ και βλέπουμε υποψήφιους σαν το Σταυρακη η τον Ελευθερίου η τον Τετο η και σένα Φώτη

Το Προφίλ μας