Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων-Βελβεντού: στιγμές μαγείας στην συναυλία της Καλλιόπης Βέττα (βίντεο και φωτογραφίες)

Στιγμές μαγείας απολαύσαμε, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, την περασμένη Παρασκευή 30 Μαρτίου, προσφορά της μελωδικής φωνής της Καλλιόπης Βέττα – της «δικής» μας Καλλιόπης, με τη συνδρομή και τη συνοδεία των χορωδιών του Λιβαδερού, των Λιβαδεριωτών  Κοζάνης, του Δρεπάνου και της Καρυδίτσας,  που τη συνόδευσαν με μεγάλη επιτυχία.

«Όταν η ποίηση γίνεται τραγούδι» - Μεγάλα έργα  ποιητών, στα χέρια καταξιωμένων συνθετών, τραγουδισμένα από φωνές που αντηχούν μέσ’ απ’ τα βάθη της μνήμης  του λαού μας, από την καθημερινότητα και τους αγώνες του, τραγούδια  που στο άκουσμά τους νιώθεις την ευλογία του τόπου και των ανθρώπων.
Γνώρισμα του λαού μας είναι η μελοποίηση μεγάλων ποιητικών έργων, ένα γνώρισμα που έχει βάλει στα χείλη και του τελευταίου Έλληνα την ποίηση, άλλωστε, από  πάντα οι Έλληνες μιλούσαμε, αφηγούμασταν, γλεντούσαμε και νεκρολογούσαμε με την ποίηση.

Με χαρά αναγράφουμε στο ενεργητικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού  ακόμη μία πετυχημένη διοργάνωση.
Ευχαριστούμε πολύ τους  συμπολίτες μας,  που την αγκάλιασαν και τη ζέσταναν με την παρουσία τους, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε έτσι, παρ’ όλες  τις δυσκολίες του καιρού μας,  με προσπάθεια και όρεξη για προσφορά στον άνθρωπο και τον πολιτισμό.

Υ.Γ. Καλλιόπη σ’ ευχαριστούμε και σύντομα πάλι κοντά μας










1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές μυρίσανε και ο Παπαδόπουλος από την Πτολεμαΐδα θυμήθηκε τα Σέρβια.

Το Προφίλ μας