Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Ο άνθρωπος λέγεται Στέφανος Ζαφείρης, κατοικεί κάπου εκεί στον Ωρωπό, και ήταν ενεργό μέλος του κινήματος "δεν πληρώνω - δεν πληρώνω" διόδια. Λαμβάνοντας μια νέα δίωξη και διαπιστώνοντας ότι οι υποσχέσεις κορυφαίων υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα διωχθούν τα μέλη του κινήματος ήταν λόγια του αέρα και παραμύθια για να περνάει η ώρα, ξεσπάει με μια επιστολή η οποία είναι κόλαφος για όλους αυτούς. Αλλά είναι και αποκαλυπτική των μεθόδων ΣΥΡΙΖΑ. Μεταφέρω εδώ, ένα απόσπασμα για να καταδειχθεί πόσο ...αυθόρμητο ήταν το κίνημα του 2011-2013:
"(...) Και κάναμε πορείες και καταλήψεις και βάζαμε φωτιές (κύριε εισαγγελέα μου, καλέστε τον άνθρωπο να αποκαλύψει ποιος τους καθοδηγούσε να βάζουν φωτιές…) και παίζαμε - προφανώς - για άλλη μια φορά το παιχνίδι των δήθεν λαϊκών αγώνων, θλιβερά ανθρωπάκια που τα χρησιμοποιούν οι εξουσίες και τα συστήματα τους, ρίχνοντάς τους στάχτη στα μάτια και πείθοντάς τους κάθε φορά πως ήρθε η ώρα της νίκης...
Μπροστάρηδες, σημερινοί υπουργοί, ο σύντροφος Σπίρτζης, πρώτος από όλους, και όλοι οι βουλευτές και οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, που τότε πάλευε (υποτίθεται????????) για τα δίκαια αιτήματα του μεροκαματιάρη σαν και μένα (...)".
Άλλος ένας "κοψοχέρης", αλλά αυτός θα πληρώσει κιόλας από πάνω…
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας