Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Περίεργη υπόθεση στη Λάρισα: 18χρονος καταγγέλλει ότι τον βίασε και τον έκλεψε φίλος του

Μία αρκετά περίεργη υπόθεση έχουν να διαλευκάνουν τις τελευταίες ώρες οι αρχές στη Λάρισα, μετά την καταγγελία ενός νεαρού που μόλις έχει κλείσει τα 18 του. Όπως κατήγγειλε ο νεαρός, έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο φίλο του, αφού πρώτα τον έκλεψαν.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το συμβάν ξεκίνησε σε πλατεία της Λάρισας, εκεί όπου οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Όλα άρχισαν, κατά τα καταγγελλόμενα του 18χρονου, όταν ο 22χρονος του άρπαξε με τη βία το πορτοφόλι. Λίγο μετά, με την πρόφαση να του επιστρέψει το πορτοφόλι που είχε μέσα και την ταυτότητά του, τον έπεισε να μεταβεί στο σπίτι του.
Όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, εκεί του πήρε με τη βία και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού τον βίασε. Οι άντρες της ασφάλειας συνέλαβαν τον 22χρονο το πρωί της Παρασκευής (20-04-2018), ενώ βρήκαν μετά από έρευνα στο σπίτι του την ταυτότητα και το κινητό τηλέφωνο του 18χρονου.
Ο φερόμενος ως θύτης αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε στην Κοζάνη προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής και η στάση που θα τηρήσει η οικογένεια του φερόμενου ως θύματος, αν δηλαδή θα κάνει χρήση πραγματογνώμονα.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση δεν αποκλείει τα όσα καταγγέλλει ο 18χρονος, χωρίς ωστόσο να δίνει μία σαφώς καταφατική εικόνα. Τα φώτα της υπόθεσης πλέον στρέφονται στη δικαστική έρευνα, αφού ο 22χρονος που παραμένει κρατούμενος, αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες πάντως, πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αρχές για άλλες υποθέσεις.
Thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας