Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόσληψη Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου στις Σχολικές Μονάδες της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ∆ήμου Σερβίων- Βελβεντού

Το ∆.Σ. αφού άκουσε τα ανωτέρω και μετά από διαλογική συζήτηση: ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ (ομόφωνα) Α) Εγκρίνει τις παρακάτω θέσεις:
1) Μία θέση (1) για εθελοντή Σχολικό Τροχονόμο στο 2ο ∆ημοτικό Σχολείο και 3ο Νηπιαγωγείο Σερβίων.
2) ∆ύο θέσεις (2) για εθελοντή Σχολικό Τροχονόμο στο ∆ημοτικό Σχολείο Βελβεντού.
Β) Συγκροτεί δύο (2) Επιτροπές Επιλογής εθελοντή σχολικού τροχονόμου πουαποτελείται από τους:
Β) 1). Συγκροτεί Επιτροπή Επιλογής εθελοντή σχολικού τροχονόμου για το ∆ημοτικό Σχολείο Βελβεντού που αποτελείται από τους: 1).Μπουκουβάλα Αντώνιο, ∆ιευθυντή του ∆ημοτικού Σχολείου Βελβεντού, Πρόεδρο της Επιτροπής 2).Παπαστέργιο Θωμά, Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής. 3).Τσιουκαρδάνη Νικόλαο, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ∆ημ οτικούΣχολείου και Νηπιαγωγείων Βελβεντού.
Β) 2). Συγκροτεί Επιτροπή Επιλογής εθελοντή σχολικού τροχονόμου για το 2ο ∆ημοτικό Σχολείο και 3ο Νηπιαγωγείο Σερβίων που αποτελείται από τους:
1). Τσέτσιλα Αντώνιο, ∆ιευθυντή του 2ου ∆ημοτικού Σχολείου και 3ο Νηπιαγωγείου Σερβίων,  Πρόεδρο της Επιτροπής 2).Παπαστέργιο Θωμά, Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής 3).Παπαγιάννη  Πέτρο, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ο ∆ημοτικού Σχολείου και 3ο Νηπιαγωγείου Σερβίων.
Στο αποτέλεσμα της επιλογής θα προβλέπεται και σειρά επιλαχόντων, για την περίπτωση παραίτησης – αδυναμίας κάποιου.Το τελικό αποτέλεσμα θα επικυρωθεί με απόφαση του ∆.Σ. της Σχολικής Επιτροπής, η οποία θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Σχολείο.
Γ) Την έγκριση του σχεδίου προκήρυξης ως κάτωθι:
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
Την πλήρωση τριών (3) θέσεων Εθελοντή Σχολικού Τροχ ονόμου, για το 2ο ∆ημοτικό Σχολείο - 3 ο Νηπιαγωγείο Σερβίων και ∆ημοτικό Σχολείο Βελβεντού .
 1. Η πρόσληψη θα γίνει από 11/09/2015 έως την λήξη του σ χολικού έτους
 2. Στην θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε άτομο, αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του και να πληροί τα παρακάτω κριτήρια:
 Α) Να είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του ∆ήμου Σερβίων - Βελβεντού.
 Β) Να μην έχουν καταδικαστεί και να μην είναι φυγόπ οινοι ή φυγόδικοι για κανένα αδίκημα
 Γ) Θα προτιμηθεί υποψήφιος/α που είναι γονέας μαθητ ή ή μαθήτριας του 2 ου ∆ημοτικού Σχολείου και 3 ου Νηπιαγωγείου Σερβίων και του ∆ημοτικού Σχολείου Βε λβεντού
 3. Οι ώρες απασχόλησης είναι:
 • Από τις 07:45 π.μ. μέχρι τις 08:20 π.μ.
 • Από τις 12:15 μ.μ μέχρι τις 12:35μ.μ., από τις 13:0 5 μ.μ. μέχρι τις 13:25 μ.μ. και από τις 13.50 μέχρι τις 14.10 (για δύο ημέρες). Οι ώρες αυτές που αφορούν την προσέλευση και την απ οχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, μπορεί να αλλάξουν, αν για οποι οδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.
 4. Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ, για την κάλυψη τ ων εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.∆.Α.
5. Ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.
 6. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα «STOP» και φορά γιλέκο, χρώματος αν οικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμ μές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝ ΟΜΟΣ». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.
 7. Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.
8. Θα ληφθούν υπόψη κοινωνικά κριτήρια επιλογής όπως ανεργία, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.ά.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αί τηση από τις 08/09/2015 μέχρι τις 10-09-2015, από τις 9.00 έως τις 13.00 στο γραφ είο του ∆ιευθυντή του 2 ου ∆ημοτικού Σχολείου Σερβίων καθώς και στο γραφείο του ∆ιευθυντή του ∆ημοτικού Σχολείου Βελβεντού προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:
 1. Αίτηση
 2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
 3. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της αρμόδι ας ∆ΟΥ οικονομικού έτους 2015 και ελείψη αυτού του έτους 2014.
 Σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση θα κατατεθεί σχετική βεβαίωση της αρμόδιας ∆ΟΥ.
4. Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας.
5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
 6. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει καταδικαστεί

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστ ε τις εργάσιμες ημέρες στον ∆ιευθυντή του 2 ου ∆ημοτικού Σχολείου Σερβίων στο τηλ. 6937778987 ή 2 464021497, στον ∆ιευθυντή του ∆ημοτικού Σχολείου Βελβεντού στο τηλ. 2464031445 ή 6932582158

 Η παρούσα ανακοίνωση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέρο ντος να αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο του Σχολείου, σε δημόσιους πίνακες ανακοινώσεων, στον ιστοχώρο του 2 ου ∆ημοτικού Σχολείου Σερβίων http://2dimserv.blogspot.gr καθώς και στον ιστοχώρο του ∆ημοτικού Σχολείου Βελβεντού http://dimvelvento.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας