Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ανεξάντλητος ο κ. Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού: Ων ουκ έστι αριθμός επενδυτών για την περιοχή μας!

Ακούστε τη ... σπαρταριστή συνέντευξη του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Σάκη Κοσματόπουλου στο ραδιοΛΟΓΟΣ, το διαδικτυακό ραδιόφωνο της εφημερίδας ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ, και στον εκδότη της κ. Λύσσανδρο Ρήγα.
Σταχυολογούμε: 
"όταν ελίσσεσαι και κοιτάς να μπαλώσεις τα πράγματα πάντα εκτίθεσαι"

Για την εμποροπανήγυρη: 
"...Ο κόσμος, λαμβάνοντας υπόψη και την οικονομική στενότητα θα έχει την ευχέρεια να 'ρθει έστω και μια φορά στο πανηγύρι το δικό μας" (!)

Για τα έργα ανάπλασης: 
"Είναι πάρα πολλά, είναι πάρα πολλά,  είναι πρώτα-πρώτα η ανάπλαση των Σερβίων και του Βελβεντού... είναι οι αναπλάσεις σε μικρότερους οικισμούς ... είναι το Πολιτιστικό Κέντρο που τελειώνει".

Για τους επενδυτές:
"Ων ουκ έστι αριθμός. Δεν μιλάμε για τρεις και πέντε. Μιλάμε για δεκάδες επιχειρηματίες πολύ σοβαρούς που θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή". ...
"Εγώ δεν είμαι χθεσινός στην αυτοδιοίκηση. Στην Περιφέρεια, σαν αντιπεριφερειάρχης όργωσα τη Δυτική Μακεδονία και όλο τον κόσμο για να βρω τρόπους να αναβαθμίσουμε την περιοχή" ...

"Για να αναλάβω το Δήμο έκανα θυσίες, περιουσίες ολόκληρες .... ο Δήμος για μένα είναι έργο ζωής. Έκανα θυσίες φοβερές"

" Εγώ είμαι και παραγωγός, έχω ένα κτήμα μεγάλο, βιολογικής παραγωγής δουλεύω ο ίδιος όσο 10 εργάτες, γι' αυτό και ξέρω και πώς παράγεται και πώς γίνεται η διάθεση"...
"Ένα θερμαινόμενο θερμοκήπιο σημαίνει τέσσερις παραγωγές το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος ο δικός μου μπορεί να θρέψει τη μισή Ευρώπη και ούτε Μνημόνια θα χρειαζόταν, ούτε ένα ούτε το άλλο, αν ήταν ένας πατριώτης που έκανε κουμάντο σ' αυτό τον τόπο, θα τους έλεγε -Ελάτε" ...

"Όλη η Ελλάδα είναι ένας δυνητικός παράδεισος, κάθε πιθαμή χώμα είναι πολύτιμο"
 Για τις εξαγωγές:
"Αναστολή των χρεών μας για πέντε χρόνια, θα αναγκαστείτε να παίρνετε τα προϊόντα μας, για τα οποία αυτοί είναι ενθουσιασμένοι, τρελαίνονται για ελληνικά προϊόντα".
-Οι Ινδοί;
-Όλοι, όλοι. Στην Ευρώπη λέμε τώρα, στην Ευρώπη που είναι και οι δανειστές μας και ξέρω 'γω. Θα παίρνετε όλα τα προϊόντα μας και έτσι θα υπάρξει κάποια ισορροπία στο χρέος."

Για το λάδι Ιμέρων: 
"Είναι ένα αντικείμενο που ασχολούμαι από τότε που ήμουνα στη Νομαρχία ακόμα. Τους βοήθησα πάρα πολύ γιατί υπήρχε ένα πρόβλημα για το κτίσιμο του ελαιοτριβείου τότε, και στην πορεία και σε εκθέσεις και τώρα με το Δήμο από τα πενιχρά μας έσοδα και φέραμε και επιστήμονες για την ιστορία αυτή και τα λοιπά"

Για την τυποποίηση-μεταποίηση: 
 "Επειδή ασχολήθηκα 3-4 μέρες τη βδομάδα, εμείς δεν ξέρουμε Σάββατα και Κυριακές και γιορτές (!), με προϊόντα, αυτή τη στιγή έχουμε αγορές απεριόριστες (!). Δηλαδή, στο Κουβέιτ πήγε ένας πολύ γνωστός πρέσβης, εκεί, και θέλει να βοηθήσει. Λοιπόν. Εκτός των άλλων προϊόντων αυτοί εκεί καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αμνοεριφίων. Καταλαβαίνετε ότι αμνοερίφια μέχρι και 25 κιλά, που οι κτηνοτρόφοι τα δίνουνε με 2 και 2.5 ευρώ το κιλό, αυτοί προσφέρουν τιμές γύρω στα 7 ευρώ το κιλό".

"Το σφαγείο το Σερβίων, που είναι ένα θαυμάσιο σφαγείο, είχε να λειτουργήσει 10 χρόνια. Με αιματηρές προσπάθειες και προσωπικά δικές μου το βάζαμε σε λειτουργία και θα μπορέσουμε να βάλουμε και μπρος και αυτή την ιστορία και με την εκτροφή των αμνοεριφίων και με τη σφαγή.
Να φανταστείτε ότι έχουμε πιστοποίηση για σφαγή με τη μέθοδο ΧΑΛΑΪΛ με Ιμάμη" (!)

(Σημ. Συντάκτη: προφανώς ο κ. Δήμαρχος εννοεί ΧΑΛΑΛ, τη σύννομη με τον ισλαμικό νόμο σφαγή για την οποία φυσικά δεν είναι απαραίτητο να παρίσταται Ιμάμης (!)...) 
...

Για τη μη ύπαρξη κτηνιάτρου στο Δήμο Σερβίων:
"Να τον διορίσει ο Δήμος, να τον πληρώσω εγώ από την τσέπη μου"


"Στείλαμε στο Κουβέιτ μια παλέτα αμνοερίφια, οι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν"

Για τα Ίμερα πάλι:
"Επειδή το προϊόν είναι θαυμάσιο κι εγώ προσωπικά το έχω διαφημίσει σε όλες τις γωνιές του κόσμου, έφερα εδώ έναν όμιλο επιχειρηματιών από την Κίνα, όχι δεν μιλάμε γι' αυτούς τους φτηνιάρηδες που ψάχνουνε σαβούρα, τους έπεισα να πάρουν το λάδι Ιμέρων 5,5 ευρώ το κιλό χύμα στα βυτία"

Για την αξιοποίηση της λίμνης:
"Θέλω να λειτουργήσω το δασικό φυτώριο Βελβεντού που έπεσε στα χέρια μας"
"Σε συνεργασία με τον καθηγητή του ΤΕΙ το Βασίλη Κική θα λειτουργήσουμε το Καράβι του Ήλιου, ένα μεγάλο καράβι με φωτοβολταϊκά 250-300 θέσεων το οποίο θα είναι καινοτομία και καταλαβαίνετε τώρα, όχι μόνο ποιος Μακεδόνας, αλλά ποιος Έλληνας δεν θα 'ρθει να κάνει μία βόλτα"

Για την Ινδία:
"Είχα στείλει κάτι προϊόντα στην Ινδία, μέσω μιας φίλης μου που κάνει εμπόριο σε άλλα προϊόντα, ενθουσιάστηκαν με τα προϊόντα και τους είχα εδώ τρεις επιχειρηματίες, μια εβδομάδα, οχτώ μέρες..."
Οι άνθρωποι κάνουν την εξής πρόταση: θα τους στέλνουμε προϊόντα σε τιμές πάρα πολύ καλές και θα παίρνουμε από 'κει προϊόντα, προϊόντα λέγοντας, τρακτέρ, αυτοκίνητα, ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό"..."

Γενικά:
"Εγώ αν είχα κάποια αρμοδιότητα που να μπορώ να πώ φτιάχνουμε τούτο, φτιάχνουμε το άλλο φτιάχνουμε το άλλο η περιοχή θα ήτανε παράδεισος, στην κυριολεξία". "Τη Ρωσία εγώ την όργωσα, την όργωσα απ' άκρου σ' άκρου, πήγα τουλάχιστον σε 80 super market...

"Κερδίσαν ψήφους, έδρες με το αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης και ούτε πρόκειται να γίνει τίποτα..."

 "Στην προσωπική μου ζωή, επιχείρηση μπορεί να είμαι εντελώς χύμα αλλά όταν έχω να κάνω με διοίκηση δημόσια ακόμα κι ένα τετραγωνικό χώμα δεν θέλω να χαθεί θέλω να λειτουργεί ο Δήμος όσο το δυνατόν καλύτερα".




.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ!ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!! .... Κοσματόπουλο εδώ και Λεβέντη στη Βουλή, ωχ αμάν!

Ανώνυμος είπε...

Ka8aros an8rwpos me ka8ares koybentes!!!!! mexri to 19 kai na ponaei!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

11.54 π.μ είσαι νούμερο χαχαχαααααα ούτε κουφοί ουτε τυφλοί είμαστε όλα τα βλέπουμε .....και τα ακούμε.Επίσης μη ξεχνάς οτι ο δήμαρχος ψηφίζεται για να κανει εύκολη τη ζωή των δημοτών και όχι να πονάει ....γκε γκε βλ α?αντε καληνύχτα τώρα και άμα ξυπνήσεις ανοιξε τα μάτια και τα αυτιά .

Το Προφίλ μας