Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Φαντάσματα, Ελοχίμ, Νεφελίμ, ψεκασμούς και συνομωσίες παντού βλέπει ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Τάσος Τσαούσογλου

του Σωκράτη Μουτίδη από το kozani.tv
Τελικά όντως κάποιους τους κυνηγούν φαντάσματα! Αυτό και μόνο προκύπτει από την απάντηση του Γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Τάσου Τσαούσογλου στο δημοσίευμά μας το βράδυ της Δευτέρας όταν και δημοσιοποιήσαμε την απαράδεκτη και προσβλητική αντιμετώπισή του στο ρεπορτάζ μας, για το αν δυο από τους υποψήφιους που ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης είναι μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

Προφανώς η συμπεριφορά «ξέρεις με ποιόν μιλάς» είναι κάτι σύνηθες για τον γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ της Φλώρινας, ο οποίος κρύβεται πίσω από την κομματική ασπίδα που του δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και «βαφτίζει» επίθεση  στον πολιτικό του χώρο το ρεπορτάζ. Φαίνεται πως ο κ. Τσαούσογλου χρειάζεται άμεσα μαθήματα συμπεριφοράς, τα οποία μπορούν κάλλιστα να του τα δώσουν οι γραμματείς των άλλων ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ της Δυτικής Μακεδονίας.
Η κατάσταση «Ghostbusters» που βρίσκεται ο κ. Τσαούσογλου φαίνεται άλλωστε και από την περιττή καθ’ όλα αναφορά του σε διώξεις που υπέστη από τα ποινικά δικαστήρια στα φοιτητικά του χρόνια, θεωρώντας πως το σύμπαν ολάκερο , τα Νεφελίμ, τα Ελοχίμ και οι ψεκασμοί έχουν επικεντρωθεί στο πρόσωπό του και συνωμοτούν εναντίον του.
Το θέμα είναι απλό και το τονίσαμε και στο προχθεσινό μας κείμενο: Αποτελεί αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κ. Τσαούσογλου να μη θέλει να απαντήσεις σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις (τις οποίες βαφτίζει «κουσκουσάκι») αρκεί μόνο να το πει και θα το σεβαστούμε, όπως έχουμε σεβαστεί δεκάδες ανάλογες απαντήσεις.  Συμπεριφορές όμως αλαζονικές, αγενέστατες, προσβλητικές και κυρίως απαξιωτικές δεν θα ανεχτούμε και θα τις καταγγέλλουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τέλος, όσον αφορά στα περί «χαλαρού τηλεφώνου» που αναφέρει στην απάντησή του ο κ. Τσαούσογλου, καλό θα είναι να ανατρέξει λίγο στην Ελληνική Γραμματική και να μάθει πως ο πληθυντικός αριθμός, με τον οποίο του απευθυνθήκαμε, μόνο «χαλαρή κουβεντούλα» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού όπως φάνηκε τόσο ο ενικός αριθμός, όσο και τα «φιλαράκια» είναι χαρακτηριστικό του ίδιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας