Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο Βενιζέλος και η Πολωνή βοσκοπούλα: H γνωριμία με το όνομα-έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο (video)

Μία Πολωνή βοσκοπούλα, που είχε κάνει μία αξέχαστη παρέμβαση στην προεκλογική εκστρατεία του Ευάγγελου Βενιζέλου ετοιμάζει ως όνομα έκπληξη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Οπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας περιλαμβάνεται στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς που ανακοινώνεται Κυριακή μεσημέρι στον Κεραμεικό. Ο κ. Βενιζέλος έψαξε και βρήκε την περίφημη κυρία Μαργαρίτα, μια Πολωνή που βρίσκεται επί 20 χρόνια στην Ελλάδα και μένει στο Μαυρονέρι της Λιβαδειάς.
Πρόκειται για τη γυναίκα που είχε πάρει το λόγο κάνοντας παρέμβαση σε εμφάνιση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο του 2012, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ενώ ο κ. Βενιζέλος την άκουγε αμήχανος.
«Ζω σε αυτή τη χώρα, που είναι η δεύτερη πατρίδα μου 20 χρόνια. Κανένας σε αυτή την αίθουσα δεν ξέρει τι σημαίνει πτώχευση του κράτους. Ημουν 15 χρόνων, το '81 στην Πολωνία, που πτώχευσε το κράτος. Κάναμε 30 χρόνια να συνέλθουμε. Ξυπνήστε, δεν είναι παιχνίδια. Δεν θέλω να ζήσω πτώχευση δεύτερη φορά»,
του είχε πει τότε και κατέληξε: «Εγώ βόσκω γίδια και πρόβατα και οι γαλατάδες μας δίνουν 8μηνες επιταγές. Τι θα πω εγώ στην προβατίνα, ότι θα φας σε οχτώ μήνες;».
iefimerida.gr

Παρέμβαση Πολωνής κτηνοτρόφου σε ομιλία του Ευ... από Miss-Jessy-Lays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας