Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Aς μαζέψει κάποιος τον κ. Τσαούσογλου στον ΣΥΡΙΖΑ…

Του Παναγιώτη Πλιάτσιου
Η απάντηση του συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Τάσου Τσαούσογλου στα κείμενα του υπογράφοντος και του καλού συναδέλφου Σωκράτη Μουτίδη, για την αγενή, αυθάδη και πρωτοφανή συμπεριφορά του στην προσπάθειά μας (τηλεφωνικώς) να πληροφορηθούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τα εκεί στελέχη του κόμματος που είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη δεν εκθέτει μόνο τον ίδιο.

Πολύ περισσότερο εκθέτει το ίδιο του το κόμμα (αλήθεια, θα τον…μαζέψει κάποιος;;;), το οποίο ετοιμάζεται, μάλιστα, να αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου. Πρόκειται για ένα, πραγματικά, παραληρηματικό κείμενο, το οποίο δεν απαντά σε κανένα απολύτως σημείο του, στα όσα ανέφερε και ο γράφων, αλλά και ο Σωκράτης Μουτίδης. Αλλά, αντιθέτως, ακολουθώντας μια γνωστή τακτική, ο εν λόγω κύριος επιχειρεί να ταυτίσει τον εαυτό του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να θεωρηθεί η σε βάρος του κριτική ως…κριτική εναντίον του κόμματος του!
Ατύχησε, όμως! Γιατί, δόξα τω Θεώ, μικρός ο τόπος και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας! Αλλά και γιατί, επίσης δόξα τω Θεώ, πλην του ιδίου, όλα τα υπόλοιπα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία με το οποία έχουμε επικοινωνήσει και συνεχίζουμε να επιοινωνούμε τόσα χρόνια, επιδεικνύουν μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, κόσμια και ευγενική, ακόμη και εάν αρνούνται να μας πουν ο,τιδήποτε!
Όσο για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας: Καλό θα είναι να διερωτηθεί, (αλλά και να ερωτηθεί ίσως) ο εν λόγω κύριος ποιός είναι εκείνος που του έχει δημιουργήσει τα πραγματικά προβλήματα, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την υπόθεση Καρυπίδη και όχι μόνο. Εμείς, πάντως, όχι. Ο ίδιος μήπως;;;

Πηγή: kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας