Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Περιπλέκεται η λειτουργία του ΚΑΠΗ Μικροβάλτου μετά και τον επαναληπτικό «άγονο» διαγωνισμόΠεριπλέκεται ο τρόπος λειτουργίας του ΚΑΠΗ μετά και τον επαναληπτικό «άγονο» διαγωνισμό, στον οποίο δεν έχει κατατεθεί, όπως και στην πρώτη δημοπρασία, καμιά προσφορά ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ν.Π.∆.∆. «ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ» ∆ήµου Σερβίων – Βελβεντού Σταυρούλα Παπαχαρισίου, προσανατολίζονται πλέον στην επιλογή εναλλακτικού τρόπου λειτουργίας.
Στην περίπτωση αυτή, ο δήμος θα προμηθεύει τα υλικά και τα προσφερόμενα είδη θα λαμβάνουν οι ηλικιωμένοι με κουπόνια, έναντι μικρού σχετικά τιμήματος ανά είδος, με διαχειριστές τα μέλη της επιτροπής του ΚΑΠΗ. Η πρόχειρη καταγραφή-απολογισμός των αποτελεσμάτων χρήσης θα γίνεται ανά εξάμηνο.
Η παροχή υπηρεσιών σερβιρίσματος προβλέπεται να είναι εθελοντική, με έμμεσο έσοδο την παροχή μηνιαίας αποζημίωσης στην (-ον) απασχολούμενο, για τις υπηρεσίες καθαριότητας του ΚΑΠΗ.
Η ως άνω πρόταση, που είναι σύννομη με τον γενικότερο κανονισμό λειτουργίας των ΚΑΠΗ, θα συνταχθεί σε εσωτερικό κανονισμό και θα τεθεί σε εφαρμογή μετά την ψήφισή του από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr

2 σχόλια:

ΝΗΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ είπε...

ΤΟ Κ.Α.Π.Η ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ Ε;;;;
ΚΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ;; ...........ΧΟΡΤΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΣΕΡΙ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!!!!!!

ΝΗΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ είπε...

Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ,ΑΛΛΑ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ;;;;ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ .....ΑΝΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΙ ΛΑΚΕΡΔΑ ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!!!

Το Προφίλ μας