Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

1 αρχαιολόγος και 10 ειδικευμένοι εργάτες µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων στα Κάστρα Σερβίων

Από το kozan.gr
Η 11η εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων προκηρύσσει 1 θέση ΠΕ αρχαιολόγων και 10 ειδικευόμενων εργατών ΥΕ µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων στα Κάστρα Σερβίων.
Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε  αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: 11η ΕΒΑ – Αντ. Καµάρα 3 – ΤΚ 59100 Βέροια. Υπόψιν κ Ν. Παγιούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2331029737).

ΕΙ∆ΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΠΕ Αρχαιολόγοι
- Πτυχίο Φιλοσοφικής Σχολής τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, ή Πτυχίο Φιλοσοφικής Σχολής τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας µε ειδίκευση στην Αρχαιολογία, πανεπιστήµιο της ηµεδαπής ή ισότιµο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αναγνωρισµένο από το ∆ΟΑΤΑΠ.
- Άριστη γνώση της αγγλικής, ή γαλλικής, ή γερµανικής, ή ιταλικής γλώσσας.
- Γνώση χειρισµού Η/Υ στα αντικείµενα: α) επεξεργασία κειµένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
- Αποδεδειγµένη Εµπειρία (τουλάχιστον 6µηνη) συναφή µε το αντικείµενο της προκηρυσσόµενης θέσης (όπως ορίζεται στο παράρτηµα του ΑΣΕΠ και αφορά το 60% των προκηρυσσόµενων θέσεων). Αν δεν υπάρξουν υποψήφιοι, οι οποίοι να διαθέτουν το προσόν της άριστης γνώσης ξένης γλώσσας, µπορούν να επιλεγούν και υποψήφιοι και µε πολύ καλή γνώση ή ακόµη και καλή γνώση ξένης γλώσσας.
Σε περίπτωση που οι θέσεις της ποσόστωσης 60 % δεν καλυφθούν από υποψήφιους µε εµπειρία τότε οι υπολειπόµενες θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους χωρίς αυτή.
Σε περίπτωση που οι θέσεις της ποσόστωσης 40 % δεν καλυφθούν από υποψηφίους χωρίς εµπειρία τότε οι υπολειπόµενες θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους µε αυτή.

ΥΕ Ειδικευµένοι Εργάτες
- Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου γυµνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει µέχρι και το 1980 απολυτήριο δηµοτικού σχολείου) ή ισοδύναµος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.∆. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιµος τίτλος της αλλοδαπής.
- Αποδεδειγµένη Εµπειρία (τουλάχιστον 6µηνη) συναφή µε το αντικείµενο της προκηρυσσόµενης θέσης (αφορά στο 60% των προκηρυσσόµενων θέσεων εφόσον βεβαίως υπάρξουν και υποψήφιοι µε εξειδίκευση χωρίς εµπειρία). Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους µε το προσόν του απολυτηρίου τίτλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης, µπορούν να επιλεγούν και υποψήφιοι χωρίς τίτλους σπουδών, αλλά µε συναφή εµπειρία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ
Για την κατηγορία ΠΕ :
α. Ο βασικός τίτλος σπουδών, που απαιτείται σύµφωνα µε την προκήρυξη, βαθµολογείται ως εξής: οι µονάδες του βασικού τίτλου σπουδών, υπολογιζόµενες σε δεκάβαθµη κλίµακα µε δύο δεκαδικά ψηφία, πολλαπλασιάζονται µε τον αριθµό 110.
β. ∆ιδακτορικό δίπλωµα στο γνωστικό αντικείµενο της θέσης: τετρακόσιες (400) µονάδες.
γ. ∆ιδακτορικό δίπλωµα σε άλλο γνωστικό αντικείµενο: διακόσιες (200) µονάδες.
δ. Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στο γνωστικό αντικείµενο της θέσης: διακόσιες (200) µονάδες.
ε. Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης σε άλλο γνωστικό αντικείµενο: εκατό (100) µονάδες.
στ. Η γνώση ξένης γλώσσας βαθµολογείται ως εξής:
Άριστη γνώση – 70 µονάδες.
Πολύ καλή γνώση – 50 µονάδες.
Καλή γνώση – 30 µονάδες.
Για τον υποψήφιο που γνωρίζει περισσότερες ξένες γλώσσες, η βαθµολογία είναι
αθροιστική.
ζ. Ο δεύτερος τίτλος σπουδών σε αντικείµενο συναφές µε το γνωστικό αντικείµενο της θέσης των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ και της αυτής εκπαιδευτικής βαθµίδας µε τον τίτλο σπουδών που απαιτείται σύµφωνα µε την προκήρυξη: εκατόν πενήντα (150) µονάδες.
η. Η συναφής εµπειρία µε την προκηρυσσόµενη θέση βαθµολογείται µε επτά (7) µονάδες ανά µήνα και για συνολική εµπειρία µέχρι 60 µήνες. Αν ο υποψήφιος κατέχει δεύτερο µεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών, µοριοδοτείται επιπλέον κατά τριάντα τοις εκατό (30%) των µορίων, που προβλέπονται για τον αντίστοιχο πρώτο τίτλο.

Για την κατηγορία ΥΕ:
α. η συναφής εµπειρία µε την προκηρυσσόµενη θέση βαθµολογείται µε επτά (7) µονάδες ανά µήνα και για συνολική εµπειρία µέχρι 60 µήνες.
β. ο αριθµός των ανήλικων τέκνων βαθµολογείται µε εκατό (100) µονάδες για καθένα από τα δύο πρώτα ανήλικα τέκνα και διακόσιες (200) µονάδες για κάθε ένα από τα επόµενα ανήλικα τέκνα.
γ. ο χρόνος ανεργίας για κάθε εξάµηνο ανεργίας και έως οκτώ συνολικά βαθµολογείται µε πενήντα (50) µονάδες.
δ. αν ο υποψήφιος είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας βαθµολογείται µε τριακόσιες (300) µονάδες.
ε. η ηλικία των υποψηφίων βαθµολογείται ως εξής:
Για ηλικία έως 24 ετών – πενήντα (50) µονάδες.
Για ηλικία άνω των 24 ετών και έως 30 ετών – εβδοµήντα πέντε (75) µονάδες.
Για ηλικία άνω των 30 ετών – µηδέν (0) µονάδες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

giati den vazetai kai ta onomateponima kai taleporitai tsampa ton kosmo [ye me emphria poy re ston kasma den hxera oti xrhazetai kai prohphresia] alhtarades

Το Προφίλ μας