Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση Βενιζέλου στον Τσίπρα (video)

Σφοδρή επίθεση προς τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην τοποθέτησή του στην προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή, για το αγροτικό ζήτημα.

«Προσβάλλετε τους αγρότες. Υπόσχεστε τα πάντα στους πάντες. Λέτε μόνο όσα είναι ευχάριστα στα αυτιά. Προτείνετε μια διαδρομή, η οποία ιστορικά έχει καταδικαστεί. Να ξαναζήσουμε την ιστορία σαν φάρσα» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα, κατήγγειλε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι προωθεί συγκεκριμένα επενδυτικά συμφέροντα και πως «συμμετέχει σε συνέδρια χρηματοδοτούμενα από τον Σόρος».


Επισήμανε δε ότι «ο κ. Τσίπρας, επηρεασμένος από το νέο παίγνιο εκκλησίας - αριστεράς, μιλά με αναφορές στην εκκλησιαστική γλώσσα. Φαντάζεστε τον Γολγοθά και τον Πόντιο Πιλάτο, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αλαζονεία, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από την αριστερά».

«Ο έλληνας αγρότης περίμενε 27 λεπτά να ακούσει τον άσχετο πρόλογο που έκανε ο κ. Τσίπρας επι παντός επιστητού, για να αφιερώσει 2,5 λεπτά στα αγροτικά ζητήματα. Ως πρόσχημα χρησιμοποίησε τα αγροτικά προβλήματα για να έρθει στη Βουλή και να πει με μονότονο και παρωχημένο τρόπο όσα λέει για το Μνημόνιο» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Εσείς υπόσχεστε τα πάντα. Έρχεστε με τις 10 εντολές και υπόσχεστε τα πάντα. Ποιος δεν θέλει να είναι ευτυχής; Πείτε την αλήθεια στους αγρότες: ότι πρέπει να υπάρξει δουλειά, να στηριχθεί στις δυνάμεις του και να φύγουμε από την πολιτική των ενισχύσεων. Ρωτήστε τον αγρότη: η ΚΑΠ του πήγε καλά ή όχι; Θα σας πει ότι του πήγε καλά και γι' αυτό αγωνιζόμαστε να έχουμε τους ίδους πόρους. Να πούμε την αλήθεια στον αγρότη ότι πρέπει να κινηθεί με επιχειρηματικά κριτήρια, να στραφεί στην ποιότητα, την ετικέτα, την επωνυμία. Του λέτε ψέματα, του λέτε μόνο όσα είναι ευχάριστα στα αυτιά» ανέφερε.

«Δεν υπάρχει επένδυση που δεν έχει υπονομεύσει το κόμμα σας. Τωρα σας ακούσαμε να γίνεστε κήρυκας μιας επένδυσης της Ντόιτσε Εόλικα και μας κατηγορείτε λέγοντας "είναι δυνατόν να στηρίζεται η επενδυση από την Ντόιτσε Μπάνκ και η κυβέρνηση να μην κάνει τίποτε;" Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό η αντιπολίτευση να μιλά υπέρ συγκεκριμένης πρότασης, υπέρ συγκεκριμένου επενδυτή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό να πηγαίνει σε χρηματοδοτούμενα συνέδρια από τον Σόρος» συμπλήρωσε.

«Ο Άκερμαν που επικαλέστηκε ο κ. Τσίπρας για την επένδυση της Ντόιτσε Εόλικα δεν είναι ο γνωστός της γερμανικής τράπεζας, αλλά ένας υπάλληλος τράπεζας του Λονδίνου» ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε, επίσης, τον κ. Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν καταδίκασε ρητά τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής
www.newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας