Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ 8η ΚΑΙ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 4-3 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
Με δύο αγώνες εκτός έδρας για τους άνδρες και έναν για τις γυναίκες συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής του ομίλου της Κ/Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 11.00π.μ. η ομάδα των ανδρών έπαιξε στην Καστοριά όπου κέρδισε την τοπική ομάδα με χαρακτηριστική ευκολία 4-1. Αξιοσημείωτη ήταν η νίκη του Τσιφτσή (1ης Γυμνασίου) απέναντι σε αθλητή 25 χρονών. Στον 1ο γύρο, στην Κοζάνη είχαμε κερδίσει με 4-2.

Στη συνέχεια μετέβη στη Φλώρινα μαζί με την ομάδα των γυναικών όπου στις 3.30μ.μ. αντιμετώπισαν την ομάδα «έκπληξη» της φετινής σεζόν «ΣΑΡΙΣΕΣ».


Οι γυναίκες επανέλαβαν την εμφάνιση του πρώτου γύρου και επικράτησαν 4-1. Έπαιξαν οι Τσιάρα Κ., Δανατσοπούλου Ε. και Τσιάρα Β.
Στον αγώνα των ανδρών διεξήχθη ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μεγάλες ανατροπές, στρατηγική και πάθος. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ προηγήθηκαν 1-0 αλλά ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ απάντησε με τρεις συνεχόμενες νίκες (Παναγιωτίδης, Γεωργούλας και διπλό), διαμορφώνοντας το σκορ σε 1-3 και αποκτώντας σαφές προβάδισμα νίκης. Σε έναν αγώνα πινγκ-πονγκ όμως τίποτα δεν κρίνεται ως τον τελευταίο πόντο. Με δύο νίκες οι ΣΑΡΙΣΕΣ ισοφάρισαν σε 3-3 κι έτσι όλα κρίθηκαν στον 7ο αγώνα. Εκεί ο πιο έμπειρος παίκτης του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ Γεωργούλας Δ. μπήκε αγχωμένος ως φαβορί και έχασε τα δύο πρώτα σετ. Σ’ αυτό το σημείο έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία, ισοφάρισε σε 2-2 και προηγήθηκε στο 5ο σετ με 7-4 και 9-6. Με την αγωνία στο κατακόρυφο έκανε τρία βεβιασμένα λάθη θέλοντας να τελειώσει τον αγώνα, ισοφαρίστηκε και το τελικό 13-11 έδωσε το σετ και τη νίκη στις ΣΑΡΙΣΕΣ.
Την ομάδα μας συγκρότησαν οι Παναγιωτίδης, Γεωργούλας και Τσιφτσής.
Ο σύλλογός μας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία τόσο στην Καστοριά όσο και στη Φλώρινα, την οποία συγχαίρουμε για τη νίκη της και της ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους της.
Από τη δική μας ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι από την αγωνιστικότητα των αθλητών μας που δείχνουν πλέον πως είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν πολλές διακρίσεις στο άμεσο μέλλον. Να θυμίσουμε πως φέτος η ομάδα των ανδρών ανανεώθηκε πλήρως αφού οι τρεις αθλητές μας που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της δεν αγωνίζονται. Ο Ζέρβας αγωνίζεται δανεικός σε ομάδα της Α2, ενώ οι Χριστοδούλου και Διδασκάλου όπως και ο Ζέρβας είναι μαθητές της 3ης Λυκείου και η προτεραιότητα των πανελλαδικών εξετάσεων τους αναγκάζει να μην αγωνίζονται.
Έτσι είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας