Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Να γραφτώ στη Δημοκρατική Αριστερά»…

Από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Το παρακάτω περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη πριν από λίγες ημέρες: Σε γραφείο τοπικού στελέχους της «Δημοκρατικής Αριστεράς», στην Κοζάνη, παρουσία φίλων της στήλης, μπαίνει ένας κύριος. Απευθύνεται, λοιπόν, στο στέλεχος του κόμματος και του λέει: «Είμαι χρόνια μέλος του ΠΑΣΟΚ και θα ήθελα το τηλέφωνο της κυρίας Τσικαρδάνη, για να ρωτήσω πώς μπορώ να γραφτώ στη Δημοκρατική Αριστερά»!
Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της..περιρρέουσας ατμόσφαιρας που υπάρχει και στην περιοχή μας, με τη μεγάλη απογοήτευση του κόσμου του ΠΑΣΟΚ. Και μας το διηγήθηκε φίλος που παραμένει στο ΠΑΣΟΚ...
 ΠΑΝ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε αυτά τα δύο χρόνια να κρατήσει ώστε να μην χρεοκοπήσει η Χώρα, με πολλές θυσίες των Ελλήνων πολιτών, κάτι που φάνταζε αδύνατο πριν δυο χρόνια. Το PSI είναι η τελευταία μας ελπίδα, είτε μας αρέσει είτε όχι , ή την εκμεταλλευόμαστε ή βυθιζόμαστε στα τάρταρα.
Τα κόμματα της «αριστεράς» (πλήν ΔΗΜΑΡ) εισηγούνται μια πολιτική που μας οδηγεί σούμπιτους στην χρεοκοπία, αυτοί οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των εργαζομένων δεν μας λένε όμως ότι αν χρεοκοπήσουμε αυτοί που θα υποστούν τις συνέπειες , κατά κάποιους θα συνθλιβούν, είναι οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι.
Δεν μας λένε ότι αν χρεοκοπήσουμε κάποιοι επιτήδειοι θα αγοράσουν την Ελληνική περιουσία μπήρ παρά ….
Δεν μας λένε ότι θέλουν να γίνει η Ελλάδα Αλβανία της εποχής του Εμβέρ Χότζα, αλλά δεν τους ενδιαφέρει αρκεί αυτοί να αυξήσουν τα ποσοστά τους να κάνουν δηλαδή το 4% 5% και το 8% … άντε 10% ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΑΛΛΑ “ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ”

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ 3.56
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 200 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ
ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕ Σ ΑΓΓΙΖΟΥΝ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

αληταραδες του πασοκ, κοπροσκυλα που καταστρεψατε τη χωρα
και εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ να μιλατε, ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ Θ ΑΚΟΥΤΕ
ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

τώρα θα τη "σώσει" η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ TA NEA ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. Α, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ. απο το δεν θα ψηφίσουμε νεα μετρα στηνεται ο ανθρωπάκος όπως του πουν κι αυτουνου τα τρανά αφεντικα.

Ανώνυμος είπε...

KALO APO OLA VELVENTO


Xa Xa εσπερινό στον Βελβεντό με τον Πατριάρχη....

http://www.dservionvelventou.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=416&Itemid=146

Γιατί μας κάνεις τέτοια ρε Κωνσταντόπουλε...
Γιατί μας κάνεις τέτοια ρε Σόκουτη....
Που θα πάει να κρυφτεί εκείνη τη μέρα όλη η ΜΚΟ...
Ολόκληρος αρχηγός κράτους ο Πατριάρχης και να μην ξέρουμε πως να τον υποδεχθούμε...
Ξέχασα μέχρι τότε θα έχουν γίνει εκλογές θα έχει βγει ο Σαμαράς και το Βελβεντό θα έχει γίνει ανεξάρτητο και φυσικά ξέρουμε όλοι εμείς ποιος θα υποδεχθεί τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=56103

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ...οπωςπαντα. Ανατριχιασα,ειναι σα να λεμε ΄αλλαξοπιστησε ο παπανδρεου και ασπαστηκε τον Αλλαχ. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ,αλλαξε χαρακτηρα,παρατα τις σαχλαμαρες και επιτελους κανε ρεπορταζ.ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...ΚΟΚΟΡΙ

Το Προφίλ μας